Scooterklootzakjes rijden man dood, krijgen VRIJSPRAAK

Nederland, of in ieder geval de Nederlandse rechtspraak, is ziek. Dodelijk ziek. Net zo terminaal als de euro. Terminaler misschien wel. Hoe is het anders te verklaren dat 2 overvallers, de Marokkaanse scooterklootzakjes Mohammed el G. en Yaoud A. in hoger beroep zijn VRIJGESPROKEN van het...

Nederland, of in ieder geval de Nederlandse rechtspraak, is ziek. Dodelijk ziek. Net zo terminaal als de euro. Terminaler misschien wel. Hoe is het anders te verklaren dat 2 overvallers, de Marokkaanse scooterklootzakjes Mohammed el G. en Yaoud A. in hoger beroep zijn VRIJGESPROKEN van het doodrijden van een onschuldige voetganger na een overval op een hotel? Is de man dan minder dood? Waren het andere scooterklootzakjes die de 50-jarige Mario van der Geijn doodreden op een zebrapad? In eerste instantie kregen Mo en Ya daar 8 en 2 jaar cel voor.  ‘Welnee’, zegt een d’66 rechter in hoger beroep. ‘Tuurlijk, Mario is doodgereden. Door de gestolen scooter waar Mohammed en Yaoud mee op de vlucht waren voor de politie en hun schaamtecultuur na de overval op een hotel. Dat staat vast. Geen speld tussen te krijgen. Maarrrr. Ze zaten er allebei op maar wie er reed is niet vast te stellen. Lastig hoor. Dus: VRIJSPRAAK voor jullie allebei! Kan gewoon in Pretpark Nederland. Dit is mijn oordeel en daar moet u het mee doen.’ What. The. Hell. Het teringtuig dat de artsen die het leven van hun slachtoffer probeerden te redden met de dood bedreigde, dat tijdens hun rechtszaak compleet door het lint ging en de rechter kapotschold en bedreigde en  journalisten van De Gelderlander die over de zaak schreven bedreigde wordt gewoon Fuck You Zomaar vrijgelaten, want de straf die kregen voor heling en overval zit er al op. Kunnen ze (met hun iq van 60) weer lekker Gelderland en omgeving terroriseren. Dit tuig zouden ze eigenlijk het paspoort moeten innemen en boven een willekeurige woestijn in Noord Afrika uit een c-130 moeten droppen, maar in Nederland krijgen ze een wajong-uitkering en een knuffel. Man man man. Ieder land krijgt kennelijk de rechtspraak die het verdient. Eerstvolgende dode die door deze twee leipe mocroflavors gemaakt wordt komt op het conto van de Nederlandse Rechtsstaat. Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.