Scooterklootzakjes rijden man dood, krijgen VRIJSPRAAK

Nederland, of in ieder geval de Nederlandse rechtspraak, is ziek. Dodelijk ziek. Net zo terminaal als de euro. Terminaler misschien wel. Hoe is het anders te verklaren dat 2 overvallers, de Marokkaanse scooterklootzakjes Mohammed el G. en Yaoud A. in hoger beroep zijn VRIJGESPROKEN van het doodrijden van een onschuldige voetganger na een overval op een hotel? Is de man dan minder dood? Waren het andere scooterklootzakjes die de 50-jarige Mario van der Geijn doodreden op een zebrapad? In eerste instantie kregen Mo en Ya daar 8 en 2 jaar cel voor.  ‘Welnee’, zegt een d’66 rechter in hoger beroep. ‘Tuurlijk, Mario is doodgereden. Door de gestolen scooter waar Mohammed en Yaoud mee op de vlucht waren voor de politie en hun schaamtecultuur na de overval op een hotel. Dat staat vast. Geen speld tussen te krijgen. Maarrrr. Ze zaten er allebei op maar wie er reed is niet vast te stellen. Lastig hoor. Dus: VRIJSPRAAK voor jullie allebei! Kan gewoon in Pretpark Nederland. Dit is mijn oordeel en daar moet u het mee doen.’ What. The. Hell. Het teringtuig dat de artsen die het leven van hun slachtoffer probeerden te redden met de dood bedreigde, dat tijdens hun rechtszaak compleet door het lint ging en de rechter kapotschold en bedreigde en  journalisten van De Gelderlander die over de zaak schreven bedreigde wordt gewoon Fuck You Zomaar vrijgelaten, want de straf die kregen voor heling en overval zit er al op. Kunnen ze (met hun iq van 60) weer lekker Gelderland en omgeving terroriseren. Dit tuig zouden ze eigenlijk het paspoort moeten innemen en boven een willekeurige woestijn in Noord Afrika uit een c-130 moeten droppen, maar in Nederland krijgen ze een wajong-uitkering en een knuffel. Man man man. Ieder land krijgt kennelijk de rechtspraak die het verdient. Eerstvolgende dode die door deze twee leipe mocroflavors gemaakt wordt komt op het conto van de Nederlandse Rechtsstaat. Join the Conversation

0 reactie

 1. Shaman Beantwoorden

  Het. Einde. Van. Nederland.
  Wat is dit dan? Waarom? Waarom hebben dit soort gasten vrij spel als het gaat om rechtsspraak? Waarom worden ze in bescherming genomen? Waarom treedt de burgemeester van Gouda niet op tegen Marokkanenterreur in die stad? Waarom wil de burgemeester van Rotterdam zelfs gezellig thee gaan drinken in Marokko omdat 3 Marokkaanse families in Rotterdam de dienst uitmaken op straat? Waarom geeft de burgemeester van Utrecht niet het bevel tot schieten met scherp als het gaat om straatterreur van Marokkaanse boeven die goede mensen de stad uitpesten? Wat is dat toch met Marokkaans teringtuig? En waarom zijn wij Nederlanders te LAF om in te grijpen en het recht in eigen hand te nemen? Het wordt tijd voor een burgermillitie die ingrijpt. Wedden dat de politie daar blij mee zal zijn? Gewoon in een bestelbus zo’n probleemwijk ingaan en de boel kort en klein slaan. Klaar ermee.

 2. Bolo Beantwoorden

  tja moet je hier eigenlijk nog wel een reactie op geven?
  Voor mij is er maar 1 straf wanneer je het leven van andere kapot maakt en dat is de doodstraf, goedkoop en definitief en zeer gepast voor dit soort nieuwe nederlanders

 3. Dick Beantwoorden

  Focking shocking dit…

 4. Mike Beantwoorden

  Nederland is toch al jaren een bananenrepubliek, al jaren ziek. Een baard dragendende haatzaaier mag op de Dam zijn gang gaan om vreselijke dingen te zeggen zonder ingrijpen van de politie. Verderop wordt een Italiaanse toerist door zes man sterk ingerekend omdat hij per ongeluk met zijn fiets reed waar het niet was toegestaan. En nu dit. Dank je wel rechters voor het weggeven van Nederland, ga maar terug naar uw ivoren toren waar u niets begrijpt van de samenleving en hoe deze nu leeft. Totdat uw zoon, dochter, vrouw of ander familielid wordt doodgereden door dit soort leeghoofden die al een staat van terreur-verdienste op hun naam hadden staan. Nederland is ziek en wordt niet meer beter.

 5. Marcel Beantwoorden

  Nah ja, dit zegt genoeg. Wanneer ze hun dus geen straf kunnen opleggen omdat ze niet kunnen bepalen wie heeft gereden, dan kan ik iedereen gaan oplichten via mijn computertje thuis want ik heb mijn vrouw en kinderen in de buurt rondlopen en dus kan de rechter toch niet bepalen wie er achter de computer heeft gezeten. Toch? Ik wil dan ook die rechter hebben…

  Even zonder gekheid, dit is toch van de zotte. Verkoop Nederland maar aan de Europeesche Unie stelletje lamzakken, jullie vullen je eigen zakken met het geld dat zogenaamd naar de zwakke landen moet gaan. Er heerst hier altijd een pro buitenlander beleidt. Kijk eens naar Zigeuners, die hoeven geen beslasting te betalen. En ooh mijn God, ik heb een rothekel aan alle Marokkaanse jongeren!!!!!!!!!

 6. transporter Beantwoorden

  ik hoop dat de zoon en of de dochter van die klootzakkerige rechter eens door dat goor vies tuig aangereden wordt, dan beseft hij misschien wel wat hij heeft aangericht..
  en die vuile vieze, een uur in de wind, stinkende smeerlappen, die lachen zich kapot, wetend dat niemand hun iets kan maken

 7. vlamousse Beantwoorden

  – Dit moeten we dus niet willen –

 8. fluffie Beantwoorden

  Nieuwe wet: O.M. weet niet wie er reed?! Allebei even hard en nog harder aanpakken. Dit kan en mag niet! Nooit meer op een scooter, ze moeten die graf dingen in heel heel heel Nederland (Europa) verbieden en afschaffen. Pakketjes schroot van maken. Dan hoeven we nooit meer te lezen: En daarna vluchten de daders er vandoor op een scooter. Ren maar weg laf tering tuig (in groepjes). Hoop dat jullie allemaal nog ‘ns een kopje munt thee van eigen blaadjes krijgen!
  Asociale kut wezens. Oprotten, allemaal.

 9. Monosodium Glutamaat Beantwoorden

  Echt jammer dat het er hier in Nederland zo aan toe gaat. Ik ben zelf Nepalees, maar door mijn huidskleur denken veel mensen dat ik Marokkaan ben. Door al dat gedoe (treurige en diep bedroevende situaties: doodtrappen van grensrechters) kijken mensen mij dan op straat met een vuile blik aan.. Ik word het zelfs steeds en steeds meer eens met Wilders. Echt jammer.

 10. Comodo Wa Beantwoorden

  Graag zou ik willen weten of de magistraten, hun gezond verstand gebruiken. Want de grootste oen heeft het door, dat dieven altijd gestraft dienen te worden. Waarschijnlijk wordt in Nederland, voor het doden van een onschuldig iemand in het verkeer, niet gestraft, omdat er twee personen op het stolen voertuig reden, en de rechtbank kan niet bepalen wie er achter het stuur zat. Dus, volgt er vrijspraak, zelf in een BananaRepubliek, zou men hiervan met argusogen naar kijken. Het maakt toch geen fluit uit wie er wel of niet achter het stuur zat. Er is toch iemand doodgereden door deze struikrovers, dan vind ik dat je beide verantwoordelijk moet stellen, voor dood door schuld. Of voorziet de wet niet hierin, het kan toch niet zo zijn, dat vluchtende criminele, bij geen vrije doorgang krijgen, een ieder die dat blokkeert of niet opzij gaat, van de sokken gereden mag worden? Het wordt tijd dat naar de motivatie van de strafrechter gekeken wordt!

 11. Marleen Beantwoorden

  En een man die waxinelichtjes naar Bea gooit krijgt?? Kotsmisselijk word ik hiervan…en dan druk ik t zachtjes uit.