USA in de ban van zombie apocalypse

Of een cannibal-holocaust. Dat kan natuurlijk ook, want de aanvallers zijn over het algemeen geen ondoden. Maar het zijn wel mensen die als een idioot andere mensen beginnen op te eten. Levende mensen. Midden in de stad. Op straat. Gewoon. Misschien dat het komt door de hoge werkloosheid in Amerika (mensen moeten tenslotte eten), maar er lijkt meer achter te zitten. Anderhalve week geleden hadden we natuurlijk al de naakte mafkees die het gezicht van een zwerver probeerde op te eten en daar aardig in slaagde. Maar daar bleef het niet bij. In totaal staat de teller voor mei op 12 zombie-achtige aanvallen door de hele USA, maar voornamelijk aan de oostkust. We gaan eraan! Als zelfs Canada gaat waarschuwen voor zombies dan moet je als mensheid je pas écht zorgen gaan maken. Maar de vraag is: waar komen al die zombies ineens vandaan? Is het Putin, die voor crowd control een zombieficatiegun (schaal van awesomness: 10+) heeft laten maken dat je zenuwstelsel uitschakelt? Is het een buitenaards fenomeen dat de doden weer laat lopen? Neen. Het schijnt veroorzaakt te worden door badzout. Niet het spul dat je bij de Etos koopt, maar een nieuw soort LSD. Die gaat bij inname direct naar je zenuwstelsel en zorgt daar voor een chaos waar de lijsttrekkerverkiezing van GroenLinks niets bij is. Zorgt kennelijk al twee jaar voor problemen en overvolle drugsklinieken in Amerika. In Nederland is het bekend als mephedrone, miauw miauw of bubble. Klinkt vrij relaxt voor een drug waarvan je een gezichtsetende zombie van wordt. Maar is dat wel zo? Ligt het wel aan het badzout? Waarom hebben we dan de afgelopen twee jaar niet veel meer cannibal attacks gezien? Waarom lopen er in Nederland dan geen zombies rond? Waarom juist nu wel ineens zoveel in Amerika? En het breidt zich uit. Vandaag nog in Brazilië: drie kannibalen. Dit zaakje stinkt, mensen. Amerika is er in ieder geval officieel op voorbereid. En wij ook. Vanuit ons nieuwe HQ.
Instant update:  Het gaat gewoon door. Vandaag weer in Louisiana. Eet smakelijk.Join the Conversation

0 reactie

 1. Parmaham Beantwoorden

  Wat een ongelooflijk gelul. Mephedrone een nieuw soort LSD? ‘Gaat bij inname direct naar je zenuwstelsel’? Gezwets in de ruimte. Lees ik hier soms de Telegraaf?

 2. Ap Ook Alyps Beantwoorden

  Nee, parma, dat staat er toch ook. Dat dit verhaal van geen kanten klopt? Lez0n. Overigens doe ik alleen een blowtje op zijn tijd, dus ik ben veilig.

 3. Sylvie Jacobs Beantwoorden

  Staan we op als één en gelijk en nemen we verantwoordelijkheid voor allen als één of vallen we allen tezamen in de afgrond van consumentisme/energie/eigenbelang?

  Desteni heeft jaren geleden al video’s over de demonische menselijke geest gedaan. De menselijke geest is een zombie, een programma; de mensen die het daadwerkelijk doen laten ons zien wat energetische bezetenheid doet: opvreten, gelijk wij onszelf opvreten in de participatie in energie als gedachten, gevoelens en emoties.

  Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard me niet te realiseren dat Geweld en Revolutie in alle Landen in de Wereld Voorkomen kan worden met een Basisinkomen.
  http://ingridbloemheuvel.com/​ReisNaarLeven/​dag-39-basisinkomen-basic-incom​e-grant-grundeinkommen/

  Praktische Oplossingen voor de Wereld:
  Stap 1 Onvoorwaardelijk Basisinkomen voor Iedereen
  Equal Money voor Iedereen van geboorte tot de dood

  Sylvie Jacobs