grijpgrage seksdokter ontmaskerd

LOLshockvid! Verborgen camerawerk waar Alberto Stegeman -naar horen zeggen- al dagenlang met een harde plassert van rondloopt. Briljante smulfootage dat Rutger van Castricum het koudzweet doet uitbreken: Dr. Feelgood is een Italiaanse ‘dokter’ die er zo zijn eigen behandelmethodes op nahoudt. Smullen geblazen voor deze...

LOLshockvid! Verborgen camerawerk waar Alberto Stegeman -naar horen zeggen- al dagenlang met een harde plassert van rondloopt. Briljante smulfootage dat Rutger van Castricum het koudzweet doet uitbreken: Dr. Feelgood is een Italiaanse ‘dokter’ die er zo zijn eigen behandelmethodes op nahoudt. Smullen geblazen voor deze Italiaanse TV crew die de dokter ontmaskert en hem confronteert met zijn perverse kronkels!Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.