Toekomstige terrorist

Syrië, september 2012. De reclame zei ooit: haal de oorlog uit het kind. Nu hebben ze daar in Syrië hun eigen ideeën over. Daar stoppen ze het kind gewoon midden in de oorlog. Omdat het kan. Van jongs af aan word daar geleerd met welke...

Syrië, september 2012. De reclame zei ooit: haal de oorlog uit het kind. Nu hebben ze daar in Syrië hun eigen ideeën over. Daar stoppen ze het kind gewoon midden in de oorlog. Omdat het kan. Van jongs af aan word daar geleerd met welke wapens je het beste kan spelen. Kinderen zouden in een veilige omgeving moeten opgroeien en echt kind kunnen zijn en niet met dit soort debiliteit gevoed moeten worden. Syrië is al anderhalf jaar lang een schijtland en het wordt niet veel beter als ouders hun kinderen niet eens met normaal speelgoed laten spelen maar van kleins af aan met wapentuig laten klooien. Nu zijn het lege kogelhulzen, morgen is het een AK-47, overmorgen een landmijn en volgende week een bazooka. Zucht. Het leven was beter voordat er terroristen waren. Wat een diepe, diepe treurnis.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.