Toekomstige terrorist

Syrië, september 2012. De reclame zei ooit: haal de oorlog uit het kind. Nu hebben ze daar in Syrië hun eigen ideeën over. Daar stoppen ze het kind gewoon midden in de oorlog. Omdat het kan. Van jongs af aan word daar geleerd met welke wapens je het beste kan spelen. Kinderen zouden in een veilige omgeving moeten opgroeien en echt kind kunnen zijn en niet met dit soort debiliteit gevoed moeten worden. Syrië is al anderhalf jaar lang een schijtland en het wordt niet veel beter als ouders hun kinderen niet eens met normaal speelgoed laten spelen maar van kleins af aan met wapentuig laten klooien. Nu zijn het lege kogelhulzen, morgen is het een AK-47, overmorgen een landmijn en volgende week een bazooka. Zucht. Het leven was beter voordat er terroristen waren. Wat een diepe, diepe treurnis.Join the Conversation

0 reactie

 1. Kees Beantwoorden

  Dan ga je daar toch lekker heen en mensen helpen, wij hebben indirect deze “oorlog” op onze geweten. Aangezien de westerse landen lekker wapens geven aan de radicale strijders die het land gegijzeld houden. Ik walg echt van mensen zoals u, met uw geheven vinger mensen de les lezen. Gadver

 2. Hoi Kees Beantwoorden

  Ha Kees zullen wij samen de mensen daar gaan helpen?
  Jij geeft mij het gevoel dat wij samen de problemen kunnen oplossen daar…

 3. jaques plafond Beantwoorden

  Ach in zo een land groeien de kinderen toch op tussen tuig die elkaar van alle kanten uitmoorden dus je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.Met overleven bedoel ik dan.