Rotterdamse peuter Amika op 45m2 met 20 honden

Wut? Wij moesten even twee keer met de ogen knipperen na het lezen van deze zin: ‘Twintig honden, twee schildpadden, drie hagedissen én een meisje van 2,5 jaar oud zijn zondagmiddag in de Rotterdamse wijk Delfshaven uit huis geplaatst omdat de piepkleine tweekamerflat bomvol zat...

Wut? Wij moesten even twee keer met de ogen knipperen na het lezen van deze zin: ‘Twintig honden, twee schildpadden, drie hagedissen én een meisje van 2,5 jaar oud zijn zondagmiddag in de Rotterdamse wijk Delfshaven uit huis geplaatst omdat de piepkleine tweekamerflat bomvol zat en ernstig was vervuild’ (AD). What. The. Fuck. Pappa Mike en mamma Justine (23) hadden namelijk meer aandacht voor hun diertjes dan dat ze omkeken naar dochter Amika van 2,5 jaar. De zaak kwam aan het rollen doordat 2 chihuahua’s probeerden om zelfmoord te plegen door van het balkon te springen. Resultaat: een sterk verwaarloosd kind, een huis vol schurft (‘Gelukkig een soort die niet besmettelijk is voor mensen’ – dixit pappa Mike), honden met wormen, suikerziekte en parvo. Die beesten schijten dus de hele boel onder. Oh ja, ook nog wat rekeningen van de dierenarts à 2000 euro. Maar voor het kind zorgen ho maar. En waarom? ‘Uit een uit de hand gelopen liefde voor dieren van moeder Justine’, zegt directeur van de dierenbescherming. Goh. You don’t say. En er is niemand die in die 2,5 jaar dat dit meisje oud was even aan de bel trok? Oh wacht. De politie is wel aan de deur geweest, maar heeft verder niets gedaan. Ook Jeugdzorg was op hoogte, maar ingrijpen ho maar. Hmz, Jeugdzorg en andere instanties die constant verkeerde beslissingen nemen of verkeerd ingrijpen, waar kennen we dat ook alweer van? Oh ja: hiervan. En hierrrr. En om de zaken nog erger te maken: er is dus nog een kind. Gelukkig niet meer in de woning, want die is onbewoonbaar verklaard. Pappa Mike wil de woning gaan schoonmaken en dan weer vrolijk verder gaan. Zucht. Deze mensen moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen, maar Nederland faalt weer eens keihard. Maar wel de al zo onder druk staande zorg kapot bezuinigen terwijl verzekeraars hun zakken vullen over de ruggen van patiënten. Welkom in Nederland 2012, waar waanzin tegenwoordig heel normaal is en kinderen kapot gaan.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.