3-Jarige kleuter Nana van balkon gegooid in voodooritueel

Man man man, net als je denkt dat het niet verrotter kan worden in dit land, wordt er een peuter van drie van het balkon gegooid. Ja gegooid ja. MWNWCrimeWatch™ kan u mededelen dat een kind van drie niet om 23:00 uur ’s avonds op...

hartMan man man, net als je denkt dat het niet verrotter kan worden in dit land, wordt er een peuter van drie van het balkon gegooid. Ja gegooid ja. MWNWCrimeWatch™ kan u mededelen dat een kind van drie niet om 23:00 uur ’s avonds op een balkon staat en denkt: laat ik eens even naar de overvliegende vogeltjes gaan kijken. Dit kind was blijkbaar met terugwerkende kracht niet meer gewenst. Voortgekomen uit verkrachting, geboren uit een vader die de moeder dagelijks alle hoeken van de kamer door sloeg, bezeten door demonen, duivels, of andere bizarre religieuze danwel occulte danwel andere bijgelovige mythische figuren. Het zou zomaar als motief aangedragen kunnen worden. Alsof dat een reden zou zijn om een kind dan maar van de zesde verdieping te flikkeren. Niet dus. So far het goede nieuws dat kindjes in dit land het hoogst scoren op de geluk-o-meter. Dit trieste nieuws, samen met pedoclub Martijn die gewoon bestaansrecht heeft… Als ambulancemedewerkers psychische bijstand nodig hebben voor wat ze aantroffen op de plek des onheils dan mag je aannemen dat het onze morbide verbeelding ver te boven gaat. Niet dat wij gaan ontkennen dat kinderen bloed- en bloedirritant kunnen zijn, met dat gekwijl, consistente weigering om gewoon een nacht door te slapen, gemekker en spetterpoep als er weer eens een tand door moet komen. Maar als je het in je psychisch gestoorde hoofd haalt om er dan maar zo mee om te gaan is een nekschot het enige wat je nog waard bent. Het maakt niet uit hoe zielig, fucked up, slachtoffer, kansloos, of verslaafd je bent. Het maakt niet uit hoe vaak het kind huilde, in zijn broek plaste, zeurde, en het bloed onder je nagels vandaan haalde. Dit doe je een kind niet aan. Klein mens, hopelijk ben je nu op een betere plek dan op deze verrotte wereld waar pedo’s vrij spel hebben, geen boomhutten gebouwd mogen worden en waar je eigen bloed zo met je om durft te gaan.

UPDATE: Kijk eens aan… Onze glazen bol blijkt nog steeds te werken. Arme Nana is slachtoffer van voodoopraktijken… Rust zacht lieverd.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.