Mag niet he!

MJ-TD-53
MJ-TD-53

Dag meneer de pisagent, gaat ‘ie lekker? Effe lekker de droogte tegengaan? Of moeten we het toch zoeken in de sector onzedelijke handelingen in de openbare ruimte? Bedankt voor uw bijdrage aan de miljoenen kostende poppenkast die kroning heet. Kenteken: MJ-TD-53. Mogen we even €90,00 aftikken svp? (via facebook)
UPDATE: jaja, we weten dat de foto stokoud is. Hij dateert misschien zelfs uit de tijd dat de euro nog niet eens bestond. Dus…Join the Conversation

2 reacties

  1. jw Beantwoorden

    Deze foto is al erg oud (meer dan 5 jaar), genomen bij een wielerronde. De motoragent heeft geen gele jas, gele helm of blauwe broek.

    De motor is sinds 2008 reeds uit dienst en verkocht aan een particulier. Het artikel is dus ene beetje stemmingmakerij.

  2. N Beantwoorden

    als dit buiten de bebouwde kom is dan is het een valse beschuldiging. het is alleen verboden binnen de bebouwde kom. buiten mag iedereen zeiken wat ze willen, zolang ze maar niet gaan showen en geen hinder voor het overig verkeer zorgen.