Quote du Jour: Bert Brussen (The Post Online) is een MWNW Fanboy

‘Moeten We Niet Willen’: de kanker van het internet. Geleid door een Geenstijl-sollicitant die niet tegen afwijzing kan. Ga je schamen. — ThePostOnline (@TPOnl) April 12, 2014 Hulde. Hulde voor Bert Brussen, de zelfbenoemde internetgod en hoofdredacteur van The Post Online. U kunt hem trouwens...

Hulde. Hulde voor Bert Brussen, de zelfbenoemde internetgod en hoofdredacteur van The Post Online. U kunt hem trouwens ook boeken via deze website. Bert geeft dan lezingen over media en social media, internet, online opinie en de toekomst van de digitale wereld of het debat over vrijheid van meningsuiting, politieke discussie, de multiculturele samenleving. Tevens is hij inzetbaar als debatleider, panellid en sidekick voor radio en tv. Daarnaast draagt hij ook columns voor en verzorgt keynotes. En Bert heeft er kijk op. Boek hem gerust. Nee echt, gewoon doen. Wij gaan hem ook boeken voor onze aanstaande redactie BBQ. Deze man weet waar hij over praat. Deze man ziet potentieel waar potentieel is. En dat ziet hij dus bij MWNW. Dat hij er qua kanker een beetje naast zit, soit. We kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat hij zich bedreigd voelt. We groeien natuurlijk wel als kool, vrij exponentieel en nemen alles over.  De hete MWNW-adem in je nek is voor niemand leuk. Maar geen nood, Bertmans. Er is plaats genoeg voor ons allebei. Tenminste. In zoverre. Als we dat TPO van je willen kopen, wat kost dat dan? Wel een leuk speledingetje, voor in het bordeauxrode imperium.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.