Drie Haagse jihadisten-ronselaars opgepakt

Ja, nu ineens wel. Al tijden is onder andere hier bij MWNW te zien wat de jihadisten uit Den Haag zoal uitspoken. Zichtbaar voor iedereen, maar burgemeester Van Aartsen keek alleen maar de andere kant op. Tot vandaag. Er komt een moment dat zelfs de...

Ja, nu ineens wel. Al tijden is onder andere hier bij MWNW te zien wat de jihadisten uit Den Haag zoal uitspoken. Zichtbaar voor iedereen, maar burgemeester Van Aartsen keek alleen maar de andere kant op. Tot vandaag. Er komt een moment dat zelfs de grootste wegkijkers geen keus meer hebben, qua feiten negeren. Vandaag zijn in Den Haag en Duitsland drie jihadisten uit Den Haag aangehouden, te weten de alombekende Abou Moussa (alias Azzedine Choukoud), zijn vrouwtje en Abu Souhayb aka Rudolph Holierhoek, Nederlands bekendste babydoodschudder en tevens vaste columnist bij de haatzaaiers van DeWareReligie.

Opvallende sidenote trouwens. De drie zijn niet alleen aangehouden voor het ronselen van gelijkgestemde relimalloten, maar ook voor het voorbereiden van een terroristische aanslag. In totaal zijn nu al negen mensen aangehouden voor ronselpraktijken en/of het plannen van al dan niet terroristische aanslagen, waarvan het grootste gedeelte afkomstig is uit Den Haag. Grappig genoeg verscheen in het AD van vandaag een twee-pagina’s groot stuk over een tour van Van Aartsen door de Schilderswijk waarbij hij verklaarde dat er in de Schilderswijk geen Kalifaat heerst en het allemaal lieve, vriendelijke mensen zijn die er wonen. Dus. Alle vandaag opgepakte jihadisten woonden dus in Schilderswijk, dat u het even weet.

Applaus voor het oppakken van deze drie potentiële plofkippen hoor. Maar wel bij de les blijven, Jozias. Dit zijn vast de laatsten niet.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.