Breaking Video: Turkse nationalisten slaan Amerikanen in elkaar op straat

Turkije. Waar je zo lekker all-in drie weken in de zon kan bakken, köfte vretend en met de dolmus voor een kwartje naar de bazar kan om je verzameling nep-Gucci’s aan te vullen. Turkije, de toegangspoort tot Europa. Het land waar de regering zegt: ‘Weet...


Turkije. Waar je zo lekker all-in drie weken in de zon kan bakken, köfte vretend en met de dolmus voor een kwartje naar de bazar kan om je verzameling nep-Gucci’s aan te vullen. Turkije, de toegangspoort tot Europa. Het land waar de regering zegt: ‘Weet je wat? dat ISIS dóét maar, zo vlak over de grens‘ en genocide laat gebeuren. Het land dat een perfecte voedingsbodem voor islamitische haat jegens het Westen blijkt te hebben. Zie hier die haat in beeld. Iedereen lijkt de beelden uit Egypte alweer vergeten te zijn, waar vrouwen op het Egyptische Tahrirplein door massa’s religiegestoorde testosteronprimaten verkracht worden. En nu dus ook in Turkije. Twee Amerikanen worden door een meute Turkse nationalisten verantwoordelijk gehouden voor zo’n beetje alles wat er mis aan het gaan is in die regionen. Volgens het bekende laffe recept natuurlijk: met z’n allen tegelijk tegen 1. Dat gedrag komt omdat er een lafheids-gen in het water zit in die gebieden. We zien het hier in Nederland ook steeds vaker. Deze schokkende beelden zijn gisteren vrijgegeven. Hoe het afgelopen is met de belaagden is nog niet duidelijk.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.