Minder, Minder, Minder, bijna net zo goed als Tinder.

Nee mensjes, dit is niet een nieuwe overwinningsspeech van “yours truly” Geertje Wilders over de Medelander. Nee Minder is een nieuwe dating app uit de VS voor hoogopgeleide moslims. Tinder maar dan met de M van moslim, vat u hem? De website minderme.co, LOLOLO, meldt dat er al 2000 Amerikaanse moslims geïnteresseerd zijn om deze app te gebruiken. Paar voorwaarden: 1. Je mag geen tatta zijn, alleen moslims mogen meedoen, 2. in de VS wonen, 3. willen trouwen, 4. opgeleid zijn en 5. een baan hebben. Er zitten dus helaas geen casual hook ups in. No smashing. Niet samen wipwappen, afijn u begrijpt hem. Vooral Minder seks.

Binnenkort kunnen dus ook moslims in de VS ongegeneerd swipen in de trein, auto, toilet en wachtkamer! We betwijfelen alleen of MINDER, MINDER, MINDER zal aanslaan bij de Nederlandse moslimgemeenschap. Want u weet wel, de geblondeerde peroxide integriteitskruisvader heeft het woord een beetje besmet met zijn haatspeeches. Minder laat weten dat ze het niet leuker kunnen maken maar wel makkelijker. Dat is broodnodig ook, want met die vele eisen kom je nooit veel verder dan die 2000 moslims. En aangezien de ISIS dating site net uit de lucht is geschoten door Anonymous opent dat de markt voor Minder dating apps. Dus MINDER MINDER MINDER, bijna net zo goed als Tinder.Join the Conversation

1 reactie

  1. Rachid Badaou Beantwoorden

    Ik kwam gisteren een andere variant tegen: emaktub heet het en die zijn begonnen in Nederland las ik