Daar is’ie weer: de failcompilatie van het jaar!

Fail. Fail fail, fail op fail op fail op fail op fail. U raadt het al: het is de jaarlijkse traditionele failcompilatie! Lachen, gieren en brullen om het gepruts van de medemens. Heerlijk.

Kijkerdekijk, daar is’ie weer: de jaarlijkse failcompilatie. Want zo gaat dat aan het einde van het jaar. Even ongegeneerd lachen om al die prutsers die ook het afgelopen jaar weer prutsten en waar heel niet ontoevalligerwijs een camera bij aanwezig was om het gepruts te vereeuwigen zodat u zich vrijwel uw gehele vrijmibo kunt vermaken met au-, ouch- en OMGNEEHOEKUNJEZODOMZIJN-momentjes. 17 minuten lang lol met deel één en nog eens 16 bikkelharde minuten met deel twee. Veel plezier. En zorg dat u ook in 2017 uw camera weer gereed heeft.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.