hallo venlo

Kattenhater overgiet kat met zuur in Venlo

In Venlo is een kattenmoordenaar actief: afgelopen zondag is daar een kat een gruwelijke dood gestorven: het werd overgoten met brandend zuur

HvE: – LET OP – SCHOKKENDE FOTO –
Op zaterdag 11 februari 2017 is deze kat gevonden op de Noord Buitensingel in Venlo….

Geplaatst door Dierenpolitie Limburg op donderdag 16 februari 2017

 
Hyperlokaal moordnieuws uit Limburg. In Venlo is een kat vermoord door het arme beest te overgieten met bijtend zuur. Of in de brand te steken, dat kan ook. Het resultaat is in ieder geval hetzelfde: het arme beest is op gruwelijke wijze gestorven. EN aangezien de meeste seriemoordenaars beginnen met het mutileren en vermoorden van dieren is de opdracht vandaag: zoek deze kattenhater. En neem een loogschort mee als je de Noord Buitensingel in Venlo bezoekt.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.