zaterdag 22 juni, 2024

Adverteren

[vc_row][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1443516483129{padding-right: 15px !important;}”][vc_column_text]

Laat uw gegevens achter

Dan nemen we zo snel mogelijk contact op

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”49873″ title=”Neem direct contact op!”][vc_wp_text]

[/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1443516473141{padding-left: 15px !important;}”][vc_column_text]

Adverteren op NieuwSpraak, een goede zaak!

NieuwSpraak is één van de snelstgroeiende weblogs van Nederland met duizenden hits per dag. Een geweldige plek om te adverteren dus! Advertorials, banners, overlays, site-takeovers: het is allemaal mogelijk. Uw banners kunnen op vrijwel iedere gewenste locatie op NieuwSpraak worden weergegeven. Onder ieder topic? Er boven? Paginabreed onder het logo? Ons flexibele ad-systeem maakt het mogelijk!

De banners worden door u zelf aangeleverd of door ons gemaakt. Bij ontwerp door Nieuwspraak zal een kleine meerprijs worden berekend. Neem contact met ons op voor actuele prijzen en beschikbare formaten. Onze salesafdeling is u graag van dienst.

Voor alle advertentiebanners geldt dat ze op elke pagina zichtbaar zijn; een enorme exposure voor uw product of dienst. Ook onze mobiele website heeft advertentieruimte. U kunt zelf alleen mobiele users targeten.

Advertorial

Advertorials doen het erg goed. Helemaal als ze door ons geschreven worden, want wij weten precies wat onze doelgroep wil. Een door ons geschreven topic over uw dienst blijft een week lang “sticky” in de rechter column op de front page en in de linker column op topicpagina’s. Daarna verschuift het met de andere topics naar achteren, maar blijft wel op de site bestaan. Goed voor uw pagerank! Een voorbeeld van een advertorial vindt u hier.

Meer info? Laat uw gegevens achter op het contactformulier hiernaast. De salesafdeling zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Een greep uit onze advertorials

[/vc_column_text][xt_news query_type=”random” number=”6″ view=”grid|col:3″ excerpt_length=”30″ category=”19″][/vc_column][/vc_row]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist