Het Nova College laat je groeien

Het MBO. Bron van groeibriljantjes. Het MBO zorgt ervoor dat je een vak leert. Zodat je ook daadwerkelijk iets met je leven kunt gaan doen. Een bijdrage kunt leveren aan de samenleving. Zoals fietsenmaker. Of machinebankwerker. Eerste monteur industriële automatisering. Scheepstimmerman. Poedercoater. Bordenpoetser. Intercedent. Inkoper. Orderpikker. Docent ICT. Callcenter medewerker inbound. Reclasseringsdeskundige. Kwaliteitsmedewerker. Werving en selectie-assistent. Wijkverpleegkundige. Servicedeskmedewerker. Kapper. Directiesecretaresse. Bibliotheekmedewerker. Agent. Parkeerwachter. Medewerker personeelswerk. Administratief assistent. Crediteurenbeheerder (MBO+). Pedicure. Bilnaadharser. Verwarmingsmonteur. Kappersassistent. Loodgieter. Pijpfitter. Telefoonhoornreiniger. Systeembeheerder. Automonteur. Kassa-installateur. Field Service Engineer. Ouderenverzorgster. Commercieel medewerker binnendienst. Heftruckchauffeur. Schroefjesaandraaier. Machinist. Medewerker verkoop en logistiek (m/v). Besturingstechnicus. Machine operator vapro. Notulist. Horeca medewerker vakantiepark. Frezer. Werkvoorbereider. Salesmedewerker buitendienst. Voedingsdeskundige. Of diëtiste. Allemaal nuttige beroepen waar je wat aan hebt. Niet zoals die suffige HBO’s met hun marketing en communicatie-opleidingen die kansloze marktingpopo’s uitpoepen waar niemand wat aan heeft. Die verzinnen alleen maar reclame campagnes waar die geestig bedoeld zijn maar verder iedereen een doorn in het oog zijn. Faal, @novacollege. Hele dikke faal. (via)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation