Huurwoning nodig? Krijg pedo!

De rechten van de pedo zijn belangrijker aan het worden dan trauma van het kind in deze rotte wereld. Mocht je een huurwoning willen hebben kun je beter pedoseksuele gevoelens hebben dan dat je een hardwerkende burger bent zonder die zieke gedachtegangen. Het bezig zijn met het bedrijven van seks met kinderen wordt sinds kort namelijk BELOOND met het voorrang krijgen op een huurwoning. Waar elders op bepaalde plekken in de wereld pedofielen aangepakt worden zoals ze aangepakt dienen te worden zijn het in Nederland eigenlijk hele zielige mensen. De monsters hebben hulp nodig. Die hebben een veilige plek nodig om te leven en dienen vooral beschermd te worden. Het komt erop neer dat de pedo niet ziek is maar de kinderen. Die moeten niet te aantrekkelijk zijn en maar beslissen geen kind te mogen zijn want dan ben je blijkbaar alleen maar aan het uitlokken. Wederom een voorbeeld van een situatie waarin de dader een slachtoffer wordt. Als je als pedo dan een keer, in jouw zieke ogen, onrecht wordt aangedaan kost je dat hooguit drie maanden cel maar heb je wél meer kans op de woning waar je recht op schijnt te hebben. De gemeente Amsterdam heeft 23 ge-track&trace’te sicko’s nu een brief geschreven. Hun wereldje wordt steeds kleiner. Van alle kanten loert de havik, wachtend om zijn scherpe klauwen in de nekvel van het hulploze konijntje te zetten. Maar dan wel om in datzelfde nekkie een vlinderkusje te geven. Want als je pedo hebt ben je sielug. In onze ogen heeft een pedofiel maar één recht en dat is die waarin je vogelvrij verklaard wordt. In Engeland is het overigens niet veel beter. Daar verdienen pedo’s gewoon bakken met geld. Sluiten we af met een geval waarbij het met een pedo wél goed afgelopen is.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

 1. Henk Beantwoorden

  Tuig is het. Allemaal tuig. Maarja, hier in Nederland wordt je eerder doodgeknuffeld dan dat je straf krijgt he. Zo gaat dat.

 2. tikkie Beantwoorden

  He ja alle mensen die psychisch ziek zijn gewoon nekschot geven. Het liefst allemaal op een rijtje staan en boem boem dat zal ze leren…of zo.
  Vooral ze opjagen en laten onderduiken zodat niemand enig zicht heeft op hun doen en laten. TOP IDEE. Ja in andere landen weten ze wel beter, laten we ons aansluiten bij landen als Iran, pakistan of wat voor achterlijke culturen dan ook. Schuldig of verdenking ergens van en je bungelt aan een touw op 1 of ander pleintje met joelende massa`s.

 3. tikkie Beantwoorden

  Dat van die achterlijke culturen meen ik niet hoor, te veel in dergelijke landen geweest om te weten waar wij staan en …zij.

 4. eva Beantwoorden

  Dat is toch typisch Nederlands, altijd weer een heel eigenwijze manier van oplossen van maatschappelijke problemen.

 5. Pix Beantwoorden

  Omdat alle pedo’s, ik citeer, “de monsters”, “sicko’s” zijn. Het zijn vreselijke mensen, toch!? Nee, ik vind van niet. Het is een groot taboe. En ik ben tegen die mensen die pedofielen stereotyperen en uitmaken voor zieke geesten. Pedofilie is geen ziekte, het is een seksuele voorkeur waar te veel mensen te moeilijk over doen.

  Ja, ik ben pro-pedofiel, omdat door dat grote taboe de pedofielen zich moeten verschuilen omdat ze niet begrepen worden. Er zijn zo veel pedofielen en maar zo weinig raken een kind aan.

 6. Cargawar Beantwoorden

  @ Pix Zeggen dat je pro-pedofiel bent maakt jou net zo’n misselijk ventje als die sicko’s. Als het een voorkeur zou zijn kun je blijkbaar ook de keuze maken je GODVERDOMME IN TE HOUDEN! Het is geen voorkeur, het is een ongeneeslijke ziekte. Sicko’s dus.

 7. Pix Beantwoorden

  @Cargawar
  Nu stel me voor alsof ik pro-verkrachting ben. Nee, dat ben ik niet. Natuurlijk is het slecht als iemand wordt verkracht, maakt niet uit welke leeftijd. Ik heb het over pedofilie, niet pedoseksualiteit. Het is geen ziekte, wel ongeneeslijk, net als het wezen van homo of hetero.