BIEFSTUK STROGANOFF
httpv://youtu.be/nMaNahRRhxo
TIPS:
Blus het bakvet van de biefstuk eens af met een scheutje wodka en voeg dit toe aan de saus.
Maak er een biefstuk Westmoreland van:voeg aan het bakvet van het vlees 1 tl. mosterd, 2 el.piccalilly,
een scheutje droge witte wijn,runderbouillon of vleesfond en el.kookroom of koffieroom toe.
Bereidingstijd: 20-30 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Internationale keuken
Smaak: Hartig
Techniek: Bakken
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 2 personen
°2 Biefstukken van ca.150gr
°zout en versgemalen peper
°2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
°2 sjalotjes of 1 kleine ui gesnipperd
°2 teentjes knoflook, geperst
°1 eetl.tomatenpuree
°100 gr. champignons in plakjes
°1 tl.mosterd
°2 augurken
°1 el.kappertjes
°200 ml kookroom
°25 gr.boter
Bereiding
Bestrooi de stukken biefstuk met peper.
Verhit 1 el. olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Voeg tomatenpuree toe en bak deze 1 minuut mee.
Schep de champignons erbij en bak ze even mee.
Meng de mosterd, augurken en kappertjes en kookroom erdoor en kook zachtjes 3 minuten.
Verhit in een andere pan de rest van de olie met de boter en bak de biefstukken 2 min. per kant. Bestrooi ze met zout.
Serveer het vlees op warme borden met de saus ernaast. Lekker met aardappelkroketten en sperziebonen.
Wijntip
Stevige Rosé, een Spaanse Tesoro of Vega Libre.
Dit gerecht wordt u aangeboden door http://nieuwspraak.nl
Walgelijk om daar ook nog een receptje onder te plaatsen.
OMG dit vind ik gewoon vreselijk !!!!!! vraag me af of dit met opzet is gedaan !!!! zoiets is bijna niet te filmen
Walgelijk filmpje, en nog walgelijker om daar een beetje leuk over te doen door er een recept onder te plaatsen, kutlui