Mogelijk supervulkaan des doods onder Nederland!

Heeft u een schone onderbroek bij? Zo niet, niet verder lezen. De grootste natuurlijke vijand der mensheid is al sinds jaar en dag de supervulkaan. Deze magma-molshopen op steroïden liggen al millennia te wachten op het juiste moment om met een vurige wraakzucht ons insignificante bestaan van deze aardkloot weg te vagen. Neem het ze eens kwalijk. Tot dusver werd aangenomen dat deze poelen des doods ende verderf enkele honderdduizenden jaren nodig hadden om zo ver te ontwikkelen dat ze ook daadwerkelijk tot uitbarsting konden komen. Zit u goed? We hadden het fout! Uit onderzoek in Long Valley, Californië blijkt nu dat zo’n lava-spuwende deathpit na slechts enkele eeuwen al klaar is om de wereld te ontdoen van elke tot dusver bekende vorm van leven. Men kwam tot deze conclusie door een krater te onderzoeken die reeds 760,000 jaar geleden tot uitbarsting kwam. In theorie zou u dus op dit moment bovenop een ontwikkelende ramp kunnen zitten. Advies? Sla noodrantsoenen in en houd het nummer van brandwondencentrum Beverwijk bij de hand. Zorg dat u altijd voldoende ijs in uw vriezer heeft, graaf greppels om uw huis bij gebrek aan slotgracht en neem kennis van de volgende instructievideo. Zelfs dan heeft u geen schijn van kans, maar het weerhoudt uw wederhelft misschien van hysterisch gillen tot het einde daadwerkelijk komt. Wij wensen u veel plezier tijdens de naderende apocalyps.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

  1. Ap Ook Alyps Beantwoorden

    Hmz. Voorraadjes pis gaan opsparen maar dan. De echte survivalheld is natuurlijk Ray Mears. Die komt nog 10 kilo aan als hij in de Sahel moet overleven. Bear Grylls = een watje.

  2. king billy Beantwoorden

    Het echte ding ligt in de Eifel. 20.000 jaar geleden uitgebroken en statistisch weer aan de beurt. Bleef destijds niets van Europa over. Brokstukken teruggevonden in Schotland en Ukraine. Lang leve de 1955 kerncentrales in Europa

  3. king billy Beantwoorden

    195 kern centrales