Gehandicapte visser (62) beroofd door tuig (12 en 16)

Pubertuig is er in alle soorten en maten: scootertuig, overvaltuig, bangatuig. Generaliserend  gewoon tuig dus. Het enige wat dit tuig nog gemeen heeft is dat hun daden een wanstaltig doel hebben. Vluchten voor een overval, dus iemand doodrijden. Dringende behoefte aan geld, dus maak je ook iemand dood. Meisjes aanranden, want stoer. Hier moet je al een IQ voor hebben waar een amoebe je nog om uitlacht, maar als je van kansloosheid niet meer weet wat je anders moet doen dan een verstandelijk gehandicapte man van tweeënzestig pesten en zijn spullen kapotstuk maakt (want hilarisch), dan ben je toch rijp voor een enkeltje TBS kliniek. Wát heeft zo’n man je aangedaan dat het nodig is om hem te gaan zitten treiteren terwijl hij langs de waterkant een visje probeert te vangen? Als je niet zo’n geitenwollensokken tofu etende ultralinkse Greenpeace hooligan bent die het liefst met de Rainbow Warrior de sloot barricadeert, want vis is moord, dan moet je gewoon een heel eind opbokken of in de sloot flikkeren en verzuipen. Maar je bent als twaalf- en zestienjarige natuurlijk pas echt helemaal de man als je iemand die het verstand van een kleuter heeft even gepest hebt, bevordert de penisgroei ofzo. Dus ga je zorgen dat hij niets kan vangen (hahahahaha) en pik je daarna zijn spullen. Dat doe je alleen bij zwakkeren want die doen lekker toch nooit wat terug. Helden. En Nederland zou Nederland niet zijn als die pestkoters er niet vanaf zouden komen met een mager taakstrafje en een “hoe zou jij het vinden als jouw broer, zus, vader, moeder, neef, nicht, overbuurman jouw spullen stuk zouden maken?” Oh en het kopen van een nieuw visnetje. Foei. Niet meer doen, hè jongens?

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

 1. Shaman Beantwoorden

  Je zou dit soort gassies toch het liefst tegen een muur zetten?

 2. Bolo Beantwoorden

  zo dat is stoer, daar zullen je vriendjes eens goed van opkijken stelletje zielige zieke gassies.
  moeten ze nu alvast keihard aanpakken, leren ze wellicht wat respect voor oudere te krijgen, want dat is natuurlijk geen taak voor de ouders.

  Maar zijn die kindjes niet te hard aangepakt?
  Welke advocaat gaat eens een leuke schade vergoeding voor die pisventjes eisen?

 3. Ap Ook Alyps Beantwoorden

  Pestjeugd. En daar moeten we dan de oorlog mee winnen.