PvdA: “Hihi, schadevergoeding bij foute weervoorspelling was trol”

Faal + faal = PvdAHohoho mensen, we moeten even iets rechtzetten. Gisteren berichtte wij al over de PvdA die een foute weervoorspelling-tax wilde invoeren voor de Erwin Krolletjes in deze samenleving. Moesten wij natuurlijk weer helemaal kapotschrijven en net doen of de PvdA helemaal de weg kwijt is, maar dat is helegaar niet zo. Nuance mensen, want de PvdA trekt het hele idee weer IN! De simpele reden hiervoor is omdat de lokale fractie van Hoek van Holland een wagonlading aan pis over zich heen heeft gekregen, wat natuurlijk totaal onbegrijpelijk is. Het ging hier namelijk om, jawel daar komt ie: “een ludieke actie”. Een ludieke actie? Heel geestig. Dus de PvdA verspilt nu niet alleen gemeentegeld aan totaal marginale voorstellen als het terugbrengen van de snelheid van 130 naar 120 en het verbieden van aardbevingen maar óók nog aan het maken van grapjes? Alsof we echt helemaal geen idee hebben wat we met ons geld moeten doen. Maar zo rolt de politiek dus tegenwoordig: in plaats van zich druk te maken over werkelijke problemen is het gewoon een clubje vol Guzmannetjes en Amhali’s die stuk voor stuk allemaal onbeperkt bullshit mogen schreeuwen. Om vervolgens met een simpele “was een Witz” er mee weg kunnen komen. Willen de mensen die in crisistijd zitten te wachten op nutteloze voorstellen en ludieke acties die, behalve het kweken van grote ergernis bij de burger, geen enkel praktisch nut hebben NU even de hand opsteken? Nuff said. Flikker toch op met je zinloze kutideeën. De PvdA is helemaal de weg kwijt. Ze durven het alleen nog niet zelf te aanvaarden en denken met achteraf ouwehoeren over een “ludieke actie” er wel onderuit te komen. Niemand heeft behoefte aan het verspillen van gemeentebelasting aan fucking ludieke acties. Als het al een zwans was, want het zou echt geen mens verbazen als de PvdA werkelijk het idee had om Piet Paulusma met een ME-busje af te voeren als hij onzin loopt te verkondingen over het BBQ-cijfer van die dag. Zeg, PvdA, als je zo graag aandacht wilt in de media doe dat dan gaarne eens door iets nuttigs te doen waar dit land het liefst ook nog één centimeter mee op schiet, in plaats van met puberale loltrapperij. Gewoon, voor de verandering. Anders voorspellen wij een verkiezingsdomper waar Rita Verdonk U tegen zou zeggen. Of is dat ook strafbaar?

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation