The Hoff is nog steeds hot

Ooit, lieve kijkbuiskinderen, ooit was The Hoff echt de shit. Met z’n miljoenmiljarden zaten we aan de buis gekluisterd als hij verkleed als Michael Knight samen met Kitt de misdaad bestreed. Jongens wensend dat ze net zulk borsthaar hadden en een pratende Pontiac Firebird Trans-Am, terwijl de meisjes wel raad wisten met die ultrastrakke broek van meneer Knight. Later deed hij ook nog van menig huisvrouw het hart sneller kloppen als Mitch Buchannon in Baywatch, samen met die peroxideblonde snol. Naast dat gesmijt met al die vleeswaren blijkt Baywatch ook erg leerzaam, David toont zich een ware held als hij toch ondanks zijn megasupersterrenstatus gewoon even de sloot in springt om mensen te redden. En toen ging het mis. Want daarnaast hield Hasselhoff ook behoorlijk van een borrel. Of nou ja eentje, als je per pallet telt wel ja. Een ordinaire alcoholist. Met als dieptepunt de presentatie van de MTV Eurpean Music Awards waar hij een Bonnie St.Claire doet en zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt. Maar dat de veteraan een steady fanbase heeft mag duidelijk zijn. Zijn laatste schnabbel was een reclamespotje voor icedhoffee HAHAHA. IJskoffie dus. Vijfhonderzeventig grote reclameborden werden er door de USofA verspreid en daarvan zijn er imiddels vijfhonderdvijftig gepikt door klanten die graag de torso van David in de woonkamer hebben staan terwijl hij zwoel vraagt: thirsty? En dat hij weet wat dorst is mag duidelijk zijn. Cumberland Farms vindt het grappig dat de borden massaal gestolen worden, maar benadrukt wel dat stelen natuurlijk eigenlijk heel stout is. Ze willen dan ook graag weten of de kartonnen Hasselhoffs nog heel zijn en of de dieven goed voor hem zorgen. Ja. Whatever. Wij houden het gewoon bij het oldschool Hasselhoffen van de PC’s hier op de redactie.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation