Theo Janssen naar Feyenoord?

Ajax-middenvelder Theo janssen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn transfer naar Ajax er niet een uit het hart was. Toen hij met het lood in de schoenen naar de ArenA vertrok gaf hij zelf al aan nooit een echte ajacied te worden. Zijn hart ligt ergens anders. De bierdrinkende, rokende sterspeler van Vitesse heeft ook nooit kunnen aarden in Amsterdam. En dat is te zien aan zijn spel. Bij elke wedstrijd sterft hij een klein beetje meer, een schim van wat hij was in zijn laatste seizoen bij Vitesse, alsof alle energie er uit gezogen is. Vitesse wil hem maar wát graag terug en is driftig aan het lobbyen geslagen. Maar wat wil Theo zelf? “Als de trainer wil dat ik blijf, blijf ik“, waaruit we op kunnen maken dat zijn beste tijd bij Ajax voorbij is. Na het verliezen van de Johan CruijffWillem van Hanegemschaal tegen PSV vanavond (4-2) maakte hij van zijn hart geen moordkuil. Lichaamstaal kan boekdelen spreken: Theo wil weg. Maar naast Vitesse is er nog een club die naarstig op zoek is naar ervaring, leeftijd en talent: Feyenoord. Al eerder hebben de Rotterdamse supporters openhartig gehoopt dat Theo naar De Kuip zou komen. En nu Technisch Directeur Martin van Geel nog aanvallers zoekt is de kans groot dat Feyenoord op korte termijn contact met Theo opneemt. Janssen zelf heeft altijd al het Feyenoordshirt willen dragen. En laten we eerlijk zijn: Theo janssen is wel het type speler dat goed past bij Feyenoord: rauw, hard en gepassioneerd. Wordt vervolgd…

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation