MWNW #TK2012 uitslagtopic

Hoppa, dat zijn ouderwetsistische cijfertjes. TK2012 zit er op, de stembussen zijn dicht en de eerste prognoses stromen binnen. De VVD heeft volgens de exit poll 41 zetels, de Partij van de Diederik Samsom 40. De PVV flikkert 11 zetels naar beneden van 24 naar 13 en het CDA heeft er ook maar 13. De SP is van 150 zetels in de voorspellingen naar 15 in de prognose gegaan en D66 staat op een steady 12 zetels. De SOPN heeft een landslide overwinning met 1252 zetels behaald, maar dat is in de Galactische Federatie van Verenigde Lichtwezens van de 6e dimensie op de vierde planeet rond de ster Kepler-30, dus daar hebben ze in Den Haag geen fuck aan. En wat weten we nu? Nog he-le-maal niets, want polls zijn ook maar educated guesses. En dan komt er nog een definitieve exit-poll. Wat dat ook moge zijn. In ieder geval wordt de Tweede Kamer flink opgeschud. En dat zou wel eens tijd worden.
Update 21:45 Definitieve prognose. Hero Brinkman = Zero Brinkman.
Update 21:48 De eerste fotosoeps stromen binnen.
Update 23:39 Half twaalf geweest en nog geen procent van de stemmen geteld. Wij gaan slapen. Die uitslag horen we volgende week wel.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation