The Return of Martin Gaus

Het is opvallend druk op Marktplaats. Qua televisieaanbod. Inmiddels heeft ruim 70% van de Nederlandse huishoudens afstand van zijn televisie gedaan. Peilingen van Maurice de Hond (een cruciale naam in dit verband) wijzen uit dat 70% van de Nederlanders die nog wél een tv in huis hebben, na gistermiddag 16.35 uur suïcidaal is. Als ze naar RTL 4 hebben gekeken althans. Laat MWNW dan maar de boodschapper van het slechte nieuws zijn: gisteren maakte Martin Gaus zijn televisiecomeback.

Dezelfde Martin Gaus die mijn hond Nero zó tot wanhoop dreef dat het arme beest uiteindelijk depressief de zee in vluchtte. Een paar maanden geleden kreeg ik zo’n ouderwetse ansichtkaart van Nero: Groeten uit Pieterburen.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Hierbij het bloedstollende format van Natte Neuzen. Herstel: van Royal Canon Dog Channel. Een naamwijziging die noodzakelijk was omdat zich plots een Engelse Bulldog als deelnemer meldde.

Wie slim is boekt dus voordat er nog een aflevering komt snel een last minute naar een ver land. Alle zes mensen die gisteren wél naar Martin Gaus kijken, wens ik een voorspoedig herstel. In een inrichting naar keuze.

Ton

Deze column verscheen eerder op typischton.nl

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

  1. Shaman Beantwoorden

    Hahaha Ton rockt! Nu snap ik ook waarom hij een goudvis heeft genomen.