Beatrix definitief te lui om te werken voor haar geld

Beatrix is volgens oud premier Lubbers zeer waarschijnlijk erg blij dat ze helemáál geen flikker meer hoeft te doen voor haar centen. Af en toe een lintje doorknippen is nog tot daar aan toe, maar je serieus met het land bemoeien is inmiddels wel verleden tijd. Dat iedereen moet bezuinigen behalve Trix zelf,  hebben we maar gewoon te accepteren. Trix gaat vanaf nu alleen nog maar haar onderdanen keihard in het gezicht uitlachen. “Doe maar lekker bezuinigen klootjesvolk. Losers! Doe ik er bij mezelf nog wat geld bij. Ik heb jarenlang niks alles gedaan om Nederland te leiden als een echte vorstin. Nu is het tijd om full-time naast het bed van Friso te gaan zitten. Zoek het allemaal maar uit. Ik vind het best. C’est Ça. Aufwiedersehen. Ik steek nog een peuk op.” Beatrix, U bent net zo laf als uw grootmoeder.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

 1. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Dacht effe dat zelfmoord ging plegen; extra vrije dag, onbetaald…en dat alles in een land in 2012, waar de eerste republiek ooit was.
  Wij ontwikkelen ons niet, wij worden stommer

 2. Ad Beantwoorden

  Zielig figuur, die deze shit geschreven heeft.

 3. Vechtlust Beantwoorden

  @Ad

  Komen we toch nog iets overeen.

 4. fulps valstar Beantwoorden

  Bah!

 5. froetskie Beantwoorden

  Wat een makkelijk maar vooral dom stukje. Ik ben niet voor het koningshuis , en vind zeker dat daar zwaar op bezuinigd mag worden. Maar kom op he. Dit slaat werkelijk helemaal nergens op.

 6. Widodo Beantwoorden

  Zelf ben ik een republikein, maar om Beatrix als lui te bestempelen is gewoon bezijden de waarheid. Ondanks haar leeftijd , zij gedraagt zich fier als een kloeke manager. Zij haat treuzelaar in haar omgeving . Zij loopt nog steeds met grote passen. Ik kon haar bijna niet bijhouden, nieuwsgierig als ik was hoe een koningin in werkelijkheid is. Trouwens, ik kan mij niet indenken dat Ruud Lubbers laatdunkend zou hebben uitgelaten over Beatrix. Die 2 zijn goede vrienden van elkaar ! Republiek ? Volmondig ja, maar de manier waarop de republiek aan het volk moet worden gepresenteerd , kan beter dan hierboven beschreven artikel .

 7. Shaman Beantwoorden

  Dat is toch die troela die als enige van ons 16 miljoen Nederlanders salarisverhoging krijgt terwijl wij allemaal moeten inleveren? Bananenrepubliek Nederland.

 8. The Watcher Beantwoorden

  Het enige waar Trix goed voor is is d’r bolus terug op de gulden!

 9. sydn Beantwoorden

  Schandalig hoe hier over de koningin wordt gesproken. Denk je eens in dat je die plicht hebt. Heel makkelijk geschreven dit stukje. Bah.

 10. Bart Beantwoorden

  Semi kritisch slap populistisch geneuzel, het is wel erg in om het koningshuis de maat te nemen. Vooral een hobby van sneue rancuneuze mensjes die zelf niks te melden of in de melk te brokkelen hebben. En dan tot slot jezelf helemaal diskwalificeren door de ellende rond Friso er nog even gratuit oerheen te jassen.

  Sneu tiepje.

 11. Fred Beantwoorden

  Vrijheid van meningsuiting of gewoon te debiel om vrij rond te mogen lopen.
  Op pakken diegene die dit geschreven heeft en de sleutel in de oceaan gooien.
  SCHANDALIG

 12. Robert Beantwoorden

  Als je een domme onopgevoede hufter bent, ok, maar laat de koningin daar dan graag buiten. Je bezit nog niet een promille van haar kennis, wijsheid en zeker beschaving! Leve de Koningin!

 13. peter Beantwoorden

  Onnodig kwetsend en ondoordacht artikel. Vooral die opmerking aangaande Friso. De (symbolische) rol van ons koningshuis is nog steeds bekangrijker dan velen denken. Zij leveren vandaag de dag nog steeds meer geld op, dan zij kosten voor onze economie. Jammer dat ons grondrecht van vrijheid van meningsuiting door steeds meer mensen aangegrepen wordt om anderen volledig harteloos te schofferen in plaats van gefundeerd te bekritiseren.

 14. Coen de Moor Beantwoorden

  Ik ben niet voor de monarchie, en ik denk dat er veel is aan te merken op de persoon koningin Beatrix. Maar dat ze lui zou zijn lijkt me echt erorme onzin. Dat is ze volgens mij juist helemaal niet.
  Je kunt vinden dat ze te veel verdient, en daar valt best wel iets zinnigs over te zeggen, maar dat ze niets zou doen voor dat geld is gewoon niet waar. Ze doet heel erg veel. Of je al die activiteiten zinnig vindt is een andere vraag. Maar ze werkt echt heel erg hard.
  Verder vind ik dat als je kritiek op iemand hebt, dat je dat ook op een respectvolle manier kunt doen.

 15. caroline Beantwoorden

  Wat een onzin. Je hebt niet goed gelezen. Lubbers zei te DENKEN dat beatrix het niet erg vindt om niet meer bij de formatie betrokken te zijn, dat ze opgelucht is. Het zijn geen uitspraken van Beatrix die hij aanhaalt. En dan is het een kwestie van journalistiek onbenul om in de kop te zetten: Beatrix IS opgelucht. Daar gaan mensen als jij dan mee aan de haal. Ik denk dat je een zielige, rancuneuze sukkel bent.

 16. hendi lubberts Beantwoorden

  Is dit stukje geschreven door een puber of een volwassene ?? Tijd om te realiseren dat een koning of koningin nooit werkt , lichamelijk gezien. In dit geval is het Beatrix die ons land vertegenwoordigd als ze op staatsbezoek gaat . Ooit ergens gelezen dat een koning, ( in welke tijd dan ook ) werkt voor zijn geld? delegeren is een werkwoord, en ik ben geen echte Oranjefan hoor, maar ik vind het best leuk een koningshuis te hebben in dit kleine landje. Wees blij dat we niet zo iemand hebben die alle regels aan zijn/haar laars lapt in het koningshuis. Kijk maar eens naar bijv. engeland en spanje, een topje van de ijsberg….
  Voor de schrijver dan dit colommetje: Ik denk dat je gefrustreerd bent omdat je zelf lichamelijk zwaar werk doet misschien ? wanneer niet , is het een schreeuw om aandacht van je .

 17. F Scheltens Beantwoorden

  Dit artikel slaat helemaal nergens op. Het koningshuis is een belangrijk uithangbord voor Nederland, en de Koningin is een diplomate die actief lobbyt voor o.a. Nederlandse bedrijven.
  In die hoedanigheid draagt zij ongetwijfeld meer bij aan de Nederlandse economie dan de schrijver van het artikel, en daar mag best wat tegenover staan.Ik denk dat als je alle kosten en baten tegenover elkaar zet de balans ver naar de baten kant uitslaat.

 18. Claudia Beantwoorden

  Eigenlijk te triest om hier op te reageren:

  Het is echt schandalig zoals er over de Koninging wordt geschreven kijk eerst eens zelf in de spiegel.
  Zou niet graag met haar hebben geruild ‘een leven als Koningin’ lijkt misschien zaligmakend maar er komt wel heel wat bij kijken je prive leven is 0,0 en dan zo over Friso te spreken geen woorden voor.

 19. K. Jensen Beantwoorden

  De auteur van dit artikel heeft duidelijk zijn huiswerk niet gedaan. Het koningshuis in Nederland kost 39miljoen euro per jaar. Per Nederlander is dit nog geen 2,5 euro per jaar. Wij krijgen voor die schamele 2,5 euro per persoon een koningshuis met internationale aanzien, waarvan meerdere leden de hele wereld overreizen om de Nederlandse BV te promoten. Duizenden bedrijven hebben baat bij het lobbywerk van ons Koningshuis. De Koningin opent deuren, die anders voor altijd gesloten zouden blijven. En het succes van onze Nederlandse bedrijven heeft weer een positieve impact op onze economie en dus op elke Nederlander. En dan heb ik het nog niet eens over de ontelbare manieren waarop het Koningshuis door middel van hun naam en netwerk vele goede doelen steunt.
  We kunnen het oneens zijn over de politiek; of Nederland een Koninkrijk of Republiek moet zijn, maar ga niet strooien met onzin argumenten en vuile praat. Daarmee beledig je niet alleen de Koningin, maar het hele Nederlandse volk, inclusief jezelf.

 20. M.Cicek Beantwoorden

  Meneertje van tekst.

  Ik vind jou pas een laffe kontvergroter op je lui stoel.
  Vergeet niet dat je alles wat je hebt te danken hebt aan haar familie…je taal, cultuur en identiteit
  Ze konden ook gewoon ‘fuckit’ zeggen tijdens de tweede wereldoorlog.
  Hebben ze niet gedaan. Ze hebben figuurlijk nederland even ‘verhuisd’ naar engeland, om t makkelijker te beschermen tegen hitler.
  Daardoor praat jij nu nederlands ipv duits.
  Dus: “wat zeg je dan tegen mevrouw trix?”
  Juist..bedank haar maar.

  Maarja, ze krijgt teveel geld…dat is een ander verhaal, maar dat mag je best normaal bespreekbaar maken.

 21. verplicht Beantwoorden

  @ alle positivoos

  Dat wijf met haar trix is gewoon maffia, taal en cultuur heb ik zelf geleerd/ontwikkeld en identiteit al helemaal, geen sprookjes figuur zoals een fee of koningin voor nodig. Dankzij haar zitten jullie in de ellende, en dan ga je t nog goed praten ook. Of is het een kwestie van niet zien hoe ver t water al tot je lippen staat???

  Trieste VVDers zijn jullie

 22. OPStervenNaLevend Beantwoorden

  @m.cicek, ga terug naar polen met je domme gezwam, schaam jij je weleens voor je beperkte intellect? ik heb weinig mensen zulke domme praat horen uitslaan, haha vluchten is het land beschermen volgens jouw en de troon terug nemen nadat de geallieerde Nederland bevrijdt hadden heeft er voor bezorgt dat wij geen Duits praten…je bent zo dom want zal jou moeder zich kapot schamen zoiets op deze wereld te hebben gezet..

 23. verplicht2 Beantwoorden

  verplicht zegt:
  28 september 2012 om 09:23

  Wordt eens tijd om jouw buiten de grens te werken.
  Je bent een gevaar voor de maatschappij. Loser.

 24. Mikey Beantwoorden

  Wat een waardeloos en zielig stuk geschreven door iemand die met zichzelf in de knoop zit en alles afgeeft op de buitenwereld! jaloezie??! Ik zou niet met Hare Majesteit willen ruilen. Die gouden kooi is vast niet erg zaligmakend…….Maar ondanks dat doet ze het fantastisch, we hebben een koningshuis waar heel de wereld naar verlangt….en wat doen wij?? Deze mensen leveren NL vele malen meer geld en aanzien op dan dat ze kosten! Maar dat hebben de pessimisten (lees negatieve kuddedieren) uit onze samenleving helaas niet goed door.

 25. Mart Deckers Beantwoorden

  Hallo K. Jensen en M. Cicek. Gelukkig zijn er nog weldenkende objectieve en ook positieve mensen als jullie die niet door de weelde van de laatste jaren en verlies van moraal aangetast zijn zoals de schrijver van dit verhaal en enkele reactiegevers die daadwerkelijk blijk geven van een gebrek aan kennis, moraal en fantsoen.
  Trouwens voor deze laatstgenoemde groep ff een nadenkertje: Hebben jullie ooit onderzocht wat een presidentiele huishouding kost? En hebben jullie ooit onderzocht hoeveel goodwill onze Koninklijke famile teweeg heeft gebracht en dan met name op het gebied van buitenlandse economische inverteringen? Open je ogen en ga eerst nadenken alvorens onzin geluiden en halve waarheden via internet te verspreiden… Hoe gevaarlijk dergelijk gedrag is zie je wel aan de opkomst van het populisme in Nederland..

 26. sjort kelder Beantwoorden

  Laat dat vrouwtje toch met rust jongens.Ze heeft het al zwaar genoeg met die ene in coma en die andere die geen knip voor de neus waard is als koning (waardoor ze door moet werken tot haar pensioen!!)

 27. Gerrit Rietveld Beantwoorden

  Ik vind dat Juliana het hartstikke goed doet maar ze mag nu wel van haar rust gaan genieten.

 28. Gerrit Rietveld Beantwoorden

  Wel vreemd trouwens. De topicschrijver heeft wat niet zulke nette woorden richting het koningshuis en zowel hier als op NuJij gaat iedereen los dat het, terecht, niet kan. Maar om vervolgens de nieuwsschrijver na het hiernamaals te wensen vind ik net zo stuitend.

 29. M.Cicek Beantwoorden

  @OPStervenNaLevend

  Nou meneertje ‘ik durf wel op internet’

  Zoooooo dom dat je bent… Nederland was bezet door de duitsers. Platgebrand… Maar thats it…

  Als ze niet hadden gevlucht…dan was nederlandse letterlijk al in de handen van de duitsers….Dit was al eerder gebeurd dan dat de geallieerden nederland hebben bevrijd?
  Zie het maar zo… Inbrekers die een leeg huis binnenkomen.

  Maar ja. En nu even over jou domheid en de hoerige acties van je moeder?
  Jij bent pas zo dom dat je de kut van je moeder uit hebt gesneden en bewaard in je jaszak om af en toe aan te likken…
  Als je wilt schelden…ga eerst leren hoe je dat moet doen.

  En ojah, ik kom niet uit polen… Groningen 😀

 30. nieuwsbreker Beantwoorden

  Goed artikel van moeten we niet willen,als ik ondersteuning mag geven met mijn artikel graag. http://nieuwsbreker.wordpress.com/2012/09/18/oplichters-familie-beatrix-wordt-massaal-uitgekotst/

 31. duke Beantwoorden

  wat een nep zooi hier

 32. drost Beantwoorden

  Wat gemeen om haar zoon er bij te halen .
  Wat een inlevings vermogen zal jij hebben , kouwe kikker.

 33. sarah Beantwoorden

  Hahaha wat een slim artikel en wat een domme mensen (sommige van jullie)
  die reageren. Hoezo hebben wij ons plicht?
  Omdat we als onze kids geboren worden het opgeven bij de gemeente en daarmee eigenlijk slaaf gemaakt worden is het daarom onze plicht?
  Die hele Beatrix heb geen recht van spreken het hele koningshuis is nep.
  Zoek maar op.
  Koningin Whilhelmina was gevlucht naar engeland en daarmee zijn wij onze koningshuis verloren want ze mocht niet vluchten en ze gaan gewoon verder en wij trappen er in!!!
  Echt wat een partij schapen lopen hier rond en nog opkomen voor dat mens ook!
  Zij valt ons aan hoor de burgers moeten wij dan monddood zijn en toekijken hoe zij en haar incest familie ons leven overneemt en wij maar honger lijden.. Ja jij misschien niet met je mooie auto onder je kont een duur huis en alles maar ik wel.. alleenstaande moeder nog nooit op vakantie geweest in mijn leven niet omdat ik altijd een schijtloontje heb en geld verdienen met werk valt niet mee als je 100e euros moet betalen aan opvang en niks terug krijgt en dan je huis nog 500 euro nou reken maar uit kost mij zo een 800 voor de nodige rekeningen daarbij komt boodschappen en verzorging van mijn kind omdat papa geen alimentatie hoeft te betalen huh?? dat is toch goed geregeld in Nederland.. Ja de wette zijn er zie alleen je recht is te halen.
  Bah kotsmisselijk word ik hier van

 34. koninginiseenloeder Beantwoorden

  @Ad (bovenaan in de lijst)
  Zielig figuur die koningin.
  Ze moest zich schamen, beetje iemand anderhalf jaar vasthouden die een blosiuskaars gooide. Gewetenloze heks is het.
  Hoop dat er een referendum over het koningshuis komt en dat we die klootzakken massaal wegstemmen.

 35. Hans Beantwoorden

  Wat is dit bericht toch een aftreksel van een niet van hersens voorziene idioot !!
  Als de schrijver ook maar 1 hersencel meer had dan een winterwortel dan kon hij weten dat ons koningshuis maar een fractie kost dan de kosten die aan zijn verbonden als je een president had.
  Ga maar eens googelen en verdiep je in de berichten die er zijn over de kosten van een president, je zal je verbazen….
  En dan sommige reacties…… van mede winterwortels…..bedroevend zielig hoor !!
  Er zijn bankdirecteuren en managers die vele malen meer verdienen dan Beatrix, daar zie ik hier geen reacties over. Nooit over nagedacht zeker….
  En dat zielige gejammer dat je zelf maar een schijtloontje hebt en dat kinderopvang duur is en dat de vader van je kind niets bijdraagt….. ik heb me rot gelachen toen ik dat las !!!
  Had beter opgelet op school toen je de kans had! Had je nu een goed betaalde baan gehad!
  Had je niet laten kezen door de eerste de beste loser, die hem daarna smeerde!
  Zorg dat je zelf je verantwoordelijkheid neemt voor de situatie waar in je zit !
  Dat heet volwassen gedrag…..!!

 36. Hans Beantwoorden

  Ondanks dat het koningshuis een kostenverslindend voorbeeld is van typische decadentie voorafgaand aan de financiële crisis, vind ik dit artikel een aanfluiting.
  De woordkeuze is puberaal te noemen en bovendien blijkt uit de context dat de auteur totaal niet op de hoogte is van het werkelijke reilen en zeilen van onze ‘ koningin’.

 37. Roberto Beantwoorden

  Afschaffen dat koningshuis met al zijn toeters en bellen….

 38. keuleniscool Beantwoorden

  leve de republiek
  en dit scheelt een half miljard per jaar !

 39. Comodo Wa Beantwoorden

  Dit is typerende losers gedrag, iemand bespreken die je helemaal niet kent. Je op deze onsmakelijke manier afzetten tegen, ons staatshoofd vind ik erg laagvloers. Is het omdat wij anoniem kunnen reageren, gedraagt men zich daarom op deze ongechineerde manier naar de koningin toe? Wel het volgende, onze koningin is een van de rijkste vrouwen ter wereld, zij bezit miljarden aan investeringen vooral in de Verenigde Staten. Deze inteligente vrouw wordt over twee weken “75 jaar”, dus we mogen blij zijn met een zo gezond en goed uitziende vrouw. Mijn advies, laat het asociaal gedrag, en gedraag je positief en constructief. Lang leve de koningin, hoera, hoera, hoera.

 40. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  ..Maar het is en blijft de meest asociale profiteur van NL, en ze hoort met andere fossielen niet in deze tijd in dit land tegen deze criminele kosten.
  het spreekt van zelf dat ze niet investeerd in het land wat ze besteelt, maar in een ander land met aso bestuur.

 41. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Dan, terwijl de bevolking het asociaal vind om meer dan 2 koters te maken, gezien de bevolkingsdichtheid, fokt het koninklijke rattennest er vrolijk op los.
  En natuurlijk moet onze vetgevreten kroonprins, mr Piggy, trouwen met een griet dochter van een massa moordenaar.
  maar wie is nu zo kinderachtig moeilijk te doen over een slordige 30.000 moorden?
  Als je haar maar goed zit en je de schatkist kan plunderen.

 42. ikke Beantwoorden

  Hey blog schrijver. Ze MAG zich niet meer bemoeien met het volk. Dat mocht niet VAN het volk.
  Natuurlijk valt er voor die bezuinigingen wat te te zeggen. Maar kom op…. Nederland zuigt toch al. Hypocrieten… Iedereen kijkt naar het koningshuis, iedereen vind koninginnedag geweldig maar we moeten het toch allemaal maar afschaffen. Kies dan gewoon… of het een… of het ander.

 43. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  De fransen in de revolutie hadden een goede oplossing……effe adem inhouden….