Ksst krakers. Be gone. En laat asielzoekers met rust.

Alarm! Het huis van God is gekraakt. Althans, een van zijn pied-à-terres in Amsterdam-West. Nadat het langharig hippietuig van de vlooienbaalbrigade hun steun op anarchistische barmhartige wijze tijdens de ontruiming van de asielzoekers tentoonspreidde is nu het huis van God aan de beurt. We wisten natuurlijk al dat zij overheidsfalen in het algemeen aan de kaak stellen door met geweld het roepen van leuzen aandacht te vragen voor allerlei onrecht zoals het niet hebben van een monumentaal pand in de binnenstad van Amsterdam en het wel hebben van geld in het algemeen. Hartstikke tof dat onze ongewassen vrienden deze keer hun politieke punt konden maken over de hoofden van zielige uitgeprocedeerde asielzoekertjes die op hun beurt weer een kerk kado kregen. Win win FTW! Het geniale masterplan van de krakertjes is als volgt: Christelijke (†) en Islamitische (Ͼ) instanties slaan samen met de vlooienbaalbrigade (Ѫ) de handen ineen en roepen burgers op hun hart te openen voor deze groep waar vervolgens en masse gehoor aan wordt gegeven. De eigenaar van de kerk belooft geen aangifte te doen tegen de vlooienbaalbeweging (Ѫ) en belooft ook nog eens onderdak gedurende de hele koude Nederlandse winter. Het gekraakte huis van God blijkt een oplossing waar iedereen zich wel zo’n beetje in kan vinden. Zelfs de overheid maalt er niet om en keurt het stilzwijgend goed.  Love, peace and happiness, happy end, enzo. Uhm, nee dus, want de asielzoekers hadden er geen zin in. Weg aksie, weg activisme, weg rellen. Daar ga je dan met je anarchie barmhartigheid. Deze asielzoekers zijn naast uitgeprocedeerd gelukkig niet dom. Ze laten de uitnodiging van de vlooienbaalbrigade om over te gaan tot radicalere acties aan zich voorbij gaan. Tsja. Daar sta je dan met je uitgegroeide okselhaar en een schoteltje in je oorlel in het huis van God aan je (p)luizenbol te pulken omringd door een warme deken van medemenselijkheid en oprechte barmhartigheid. En maar geld vragen. Ga werken, vies hippietuig! Iets met staart en benen en ksst wegwezen naar de volgende aksie.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

0 reactie

  1. Gu Nite Beantwoorden

    Ik zeg: shampoo doneren. Voor het krakerstuig.

  2. Comodo Wa Beantwoorden

    Om eerlijk te zijn, en dan hoeft niet een ieder met mij eens te zijn. Voor mij zijn deze asielzoekers gelijk(straatluizen), verraders, straatschuim, waarom, dit omdat deze georganiseerde bende zich (asielzoekers noemen) ons Godshuis – wat ze stuk voor stuk – minachten, deze inmorele economische vluchtelingen zich nergens voor schamen, ze zullen koste wat kost alles aan doen, hun vertrek zolang mogelijk uit te stellen. Want in deze omstandigheden hebben ze het toch nog veel en vele malen beter, dan het thuisland, dus. Deze uitgeprocedeerde “toneelspelers”, moeten hoe dan ook weg. Ook heb ik gemerkt dat er tussen iedere bepaalde aantallen er één tot ander halve terrorist zou zitten. Vandaag asielzoeker morgen terrorist, en het is bekent, dat deze vaak onder het mom van leven.