Rauw, rauwer, uithuisplaatsing

Eng wijf!1!11!!!Indoctrinatie to the max. De 15-jarige Tom Watkins eet rauw. En alleen rauw, als eerst en enig kind in Nederland. Veganistisch wat de klok slaat. Want van de rest krijg je kanker zegt zijn moeder, dus dat eet hij niet. En Tom wil niet anders, gek he. Zijn moeder die zich gelijk waant met een Jezus Christus en een Buddha heeft haar idiote opvattingen dusdanig aan haar kind opgedrongen dat hij ook overtuigd is van haar hetze tegen gekookt en kankerverwekkend voer. “Als ik gekookt voedsel wil eten, dan mag ik dat” zegt Tom. Tuurlijk mag dat, maar moeders zorgt er met haar kankerverhalen wel voor dat Tom  zich wel veertig keer bedenkt voordat hij een pieper in kokend water mietert. Gevolgen van Tom zijn dieet: ondervoeding, hypovitaminose, groeistoornis en mogelijk ook andere lichamelijke achterstand tijdens zijn verdere ontwikkeling. Maar kanker krijgt ie niet, hoezee! Nou beste mevrouw Kenter, als je maar oud genoeg wordt krijg je overal kanker van tegenwoordig, vast ook van gewelde sesamzaadjes. Naar school mag hij ook  al twee jaar niet van haar, uit angst dat mensen hem aldaar dwangvoeren met chocolademelk en gevulde koeken. Beter eet hij roomboter en hertengewei. Het anorexialijk laat zelf her en der ook steken vallen, staat ze op een steuntrekkers “rauw” feestje te jubelen tijdens een toespraak over hoe calcium het kwaad in optima forma is, ondertussen voert ze Tom chia zaden waarvan de calcium een miljoen keer beter door het lichaam verwerkt kan worden. Ja ja. Wat de melk betreft heeft ze dan een puntje, gezien de hoeveelheid groeihormonen die het bevat, want melk van een koe is bestemd voor babykoeien en niet voor mensen, bevordert het de celdeling in ons lichaam. Goede én slechte cellen. Ergo, ook kankercellen. Feit blijft dat Tom heen en weer geslingerd wordt tussen artsen en zijn moeder wat zijn eetgedrag betreft. Hij moet kiezen tussen “lang en ongezond leven, of kort en gezond”. Artsen hebben volgens de opper-macrobioot helemaal nergens verstand van en hebben gewoon een pact met Unilever de duivel gesloten. Ondanks onder toezicht stelling van de kinderbescherming verbeterde het dieet van Tom niet en werden afspraken niet nagekomen. Mevrouw Kenters is niets meer dan een egoïstisch veganistisch stuk vreten wat haar debiele levensovertuiging boven het belang van haar zoon stelt, ook al blijft ze de hele documentaire keihard beweren van niet. Afgelopen 15 december (?!) had Tom uiterlijk weer naar school gemoeten, maar daar heeft mevrouw gewoon dikke vette tofu aan. “Tom wil zelf niet naar school” stelt ze. No shit, bestaat er een 15-jarige puber die dat wel wil? Hou toch op zeg. Tom hoort gewoon naar school te gaan en fatsoenlijk te vreten, dan leert ie misschien wel een vak, altijd beter dan tot het einde der dagen op kosten van de staat komkommers slachten. Jeugdzorg is er ondertussen ook een beetje klaar mee en start een spoedprocedure tegen de geitenwollensokkenmoeder zodat Tom eindelijk weer eens fatsoenlijk te vreten krijgt en geen klapperkoorts meer na het eten van een boterham.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

12 reacties

 1. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Gelijk die arme jongen daar weghalen en de moeder opsluiten.
  Ik heb het filmpje gezien; wat een volidioten.het gewei van hert opvreten en op je blote voeten in het stadspark alle hondestront proberen en je bent van infectiepijnen af…

 2. Thijs Beantwoorden

  Wat een overdreven en misplaatst gezever hier. Het gaat helemaal niet over wat de jongen van zijn moeder te eten krijgt. Daar is lang niet zoveel mis mee als wordt geroepen en dit heeft ook niets te maken met de uithuisplaatsing. Die uithuisplaatsing dreigt jeugdzorg in te zetten als dwangmiddel omdat de jongen thuis scholing krijgt in plaats van op school.
  Als die jongen aantoonbaar op niveau zit met zijn kennis en vaardigheden, heeft vadertje staat zijn gore tengels van haar burgers af te houden!
  DAAR gaat het hier om.

 3. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Door het vreten van rotzooi heeft de jongen een achterstand in zowel fysieke ontwikkeling als in de ontwikkeling van zijn hersens.
  Hij moet als de sodemieter uit huis geplaatst worden, wil er nog iets van hem terecht komen.
  Die moeder is volkomen maar dan ook volkomen gek; en als je die video ziet van dat gemuteerde stelletje waarin ze zich beweegt, denk je dat je in een groep mislukte genetische experimenten zit….gestoorder kan het niet…

 4. Joly Beantwoorden

  Als moeders er straks achter komt dat het kind onherstelbare schade heeft opgelopen met haar belachelijke dieet, kan ze dan nog mwet zichzelf leven?
  Of gaat ze dan ook zeggen dat de doktoren gek zijn?
  Die jongen heeft straks geen leven door haar gejkte, en even voor Thijs…..met het eten wat ze hem geeft is niet veel mis?
  Hij mankeert al dingen…..zegt dat niet genoeg?
  Juist in de puvertijd rijpt alles en wat achter blijft, blijft achter voor het leven…..nee maar met het eten is niet veel mis…..tuurlijk joh…..dream on!

 5. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  @Joly: er zijn maar twee mogelijkheden waarbij er nog wat te redden valt; Uithuisplaatsing en direct onder vergaande medische en psychische controle, of de moeder overlijdt.
  Maar dan is de kans groot dat de jongen naar pappie gaat in england; schijnt ook zo’n idioot te zijn…..

  Deze jongen kan zich nooit meer handhaven op een normale school; wat zou hij gepest worden!

  Voor degenen die het niet weten: Bio dynamisch is als volgt.
  Je neemt koehoorns en vult die met stont; bij een bepaalde maanstand begraaf je die.
  Na een paar maand bij een bepaalde maanstand graaf je die weer op.
  Je vermengd de inhoud van een hoorn met 500 liter water, en verspreid dat over het land.

  Als de oogst dan mislukt kan je altijd de schuld geven aan de vorige eigenaars.

  Wat mij verbaasde en wat ik miste was het naakt dansen om een heilige eik door een kudde maagden.(en een bangalijst van die maagden)

  Maar allez: als je een kind maakt moet je er goed voor zorgen; date xperimenteren is aso en crimineel.
  Waarom geen rattekruid voeren?

 6. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Dan voor degenen die denken dat alles is opgelost met een stampot boerekool met worst: een achterstand in de ontwikkeling kan NOOIT goedgemaakt worden; hooguit enigszins gecompenseerd.

  Als je een jongen van 15 total loss slaat zodat ie 3 week naar ziekenhuis moet, draai je bak in of krijg je minstens 10 uur taakstraf.

  Dit zou gekwalifiseerd moeten worden onder martelen.

 7. Thijs Beantwoorden

  @Joly,
  Deze jongen mankeert helemaal niets, totdat we objectieve informatie daarover hebben die overtuigend anders aangeeft en ook het verband met die voeding duidelijk is. Ik ben het overigens ook absoluut niet eens met die voedingsvisie van de moeder. Die is niet pluis. Een verplichte biologie- en voedings-cursus voor de jongen lijkt me daarom wel wat.
  Ik stel echter ook
  – dat wij niet objectief zijn geïnformeerd (stemmingmakerij)
  – dat uithuisplaatsing hier ongepast en schadelijk is
  – dat jeugdzorg weer eens haar smerige machtsspel speelt
  De jongen lijkt me gelukkig met zijn moeder en ik zie dat hij geen liefde en aandacht tekort komt en dat is tegenwoordig heel veel waard. Het is m.i. veel te gemakkelijk om die jongen maar weg te halen.

  @van de Kletersteeg,
  Als je klaar bent met je semi-grappige oppervlakkige lawaai, ga je dan nog even doordenken?

 8. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  @Thijs: alweer je groene pilletje niet genoemen?

  Als die jongen laten we zeggen 75 wordt, heeft nog 60 jaar om zijn moeder dood te wensen en een paar jaar om dat annorexia geval wat te doen.
  Opgelopen tekorten/achterstanden in zowel fysieke onwikkeling als in ontwikkeling van de hersens kunnen NOOIT ingelopen worden.
  Een kind dat onder een bepaalde leeftijd een periode van een half jaar of langer ondervoed is, draagt daar de sporen de rest van zijn leven mee.

  Die moeder zal waarschijnelijk vanzelf wel de pijp uitgaan op korte termijn, of ze moet plotseling overswitchen naar normaal voedsel.

  Maar het kind moet daar weg.Accuut.Dat ie 100% onder de doctrine van mammie staat is voor een blind paard duidelijk.

  Wat ik schreef over bio-dynamisch is correct; het achtelijke gladiolen en dan laat ik mij nog positief uit…
  Ik henb er nooit eentje gezien die normaal was….

 9. rawfood-nederland Beantwoorden

  slecht stuk plaats jij hier zeg. Je hebt duidelijk niet op zitten letten tijdens t kijken naar die docu. Kijk die terug op t nieuws van http://www.rawfood-nederland.nl Dan zal je mogelijk zien(als je je oogkleppen dr afsodemietert) dat de moeder niet vervolgd wordt wegens het geven van het rawfood dieet maar wegens het thuishouden van Tom van school. Veganisten zijn ze ook niet trouwens, ook daar blijk je geen verstand van te hebben. Wil niet zeggen dat ik overal achter sta wat in die docu getoond wordt (met name de hond die 3 dagen geen eten krijgt, vind ik wreed) maar je kan 1 ding zeggen de moeder houdt zielsveel van haar kind en doet niks anders dan haar best haar zoon gezond te houden. Hoeveel moeders kunnen dat van zichzelf zeggen als je zo eens die dikke vette gemiddelde worstenkinderen op straat ziet lopen, tjonge dat DIE moeders nog niet jeugdzorg achter hun broekrok hebben gekregen , das pas een raadsel!

 10. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  het koken van groente wordt gezien als een grote stap voorwaarts in de evolutie…..

 11. Anna Beantwoorden

  @P.H.M van de Kletersteeg
  Ik zit nog maar net op deze site maar heb al begrepen dat u zich zelf graag hoort praten.

 12. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Valt wel mee; ik reageer alleen als iets mij aanspreekt; misschien op een van 15 blogs…
  Bovendien-maar dat is geheim, krijg ik 220 Euro per reactie….