Nieuw! De anti-drugs beker!

Kansloze lelijke Gijzen, blijf maar thuis, vanaf nu is een date afdwingen scoren in elke uitgaansgelegenheid verleden tijd. Er is namelijk een uitvinding uitgevogeld die in een handomdraai aangeeft of je drankje wél of niet is bedrugst. Kleurt je bekertje of rietje rood dan ben je gewaarschuwd want voor je het weet ben je gestopt met partyflocken. Als we in Nederland zoveel regels hebben binnen de horeca stellen wij voor om alle kroegen dan ook te verplichten om voor eind 2013 alleen nog maar drank uit te mogen serveren via GHB en aanverwanten herkennende bekers en rietjes. Tot die tijd adviseren wij een ieder goed op te blijven letten wat er met zijn drankje gebeurd. Tot zover de MWNW PartyHardSafetyAdvice™.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=07ZkkUJVOlI]

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. Henk v Dries Beantwoorden

    in clubs is het nogal donker maar het is een begin als ze het nu laten oplichten in een of ander manier zou wel beter zijn