Ongeregeldheden op Antwerpse kerstmarkt

Levensgevaarlijke ijsbaan des doods....De plaatselijke kerstmarkt. We schreven al eerder over de homo’s in Keulen die een eigen kerstmarkt wilde hebben. In Antwerpen is er inmiddels ook iets aan de hand in de kerstmarktbranchewereld. Daar vonden jongeren het de afgelopen dagen nodig om willekeurig schaatsers omver te duwen en vuurwerk naar kerstmarktbezoekers te gooien. Want: Kerstgedachte anno 2012 is rotzooi trappen. Uiteindelijk was iemand de bullshit beu en had het gore lef om één van de raddraaiers aan te spreken op zijn overlastgevende gedrag. Dat vond een IQ-tje -75 naar alle waarschijnlijkheid niet zo tof dus deelde hij een 15-jarige jongen wat rake klappen uit. Eind slecht al slecht denk je. Niets is minder waar. Toen de 16-jarige klappenuitdeler werd gearresteerd escaleerde de boel nog verder. Ditmaal richting de politie. Want waar halen die de brutaliteit vandaan om één van hun matties te arresteren. Toen eenmaal de rust ter plaatse was teruggekeerd vonden zeven jongeren het nodig om nog even verhaal te gaan halen op het politiebureau. Die werden bestuurlijk aangehouden, wat zoveel betekent dat ze op z’n Nederlands binnen een uurtje weer buiten stonden om verder te kunnen klieren. Overigens was dit niet het enige incident. De dag ervoor vonden drie jongeren het nodig om een bus te slopen en de buschauffeur de WW in te beuken. Waar hebben we dat ook alweer eerder gehoord? Kerst en Belgen. Het gaat gewoon niet zo lekker samen. Laten we het daar op houden.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

 1. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Onze eigen schuld; het tuig is altijd met fluwelen multi culti handschoentjes aan gepakt.
  met valse honden praat je niet die straf je af; hard en duidelijk; dat is de enige taal die ze verstaan.
  Maar ook dat de put dempen als het kalf verzopen is
  Niet meer toelaten; en criminele buitenlanders uitzetten/
  Brussel zal wel mekkeren; gewoon doen.