Kijk nou: een kant en klaar topic (met dank aan Bert Brussen)

BINDEND VOLGADVIESAlles wat Bert Brussen hier dus zegt hadden wij ook willen zeggen over dit filmpje, maar aangezien Bert het al gezegd heeft nemen we even de vrijheid om een soort integrale fotokopie (opklikken voor groot + inhoudelijke discussie) op MWNW te knallen. Omdat het zo waar is. Omdat het zo verdomde waar is. We zeiden het vandaag al eerder: if you tolerate this, then your children will be next. En geloof ons: they will be. En dan willen die fopwetenschappers van GroenLinks ook nog eens het enige registratiemiddel voor dit soort waanzin weghalen. Pik het niet langer. Sta op. Gooi die volgzame vinex-schaperigheid van je af. Protesteer. Debatteer. Fileer of lyncheer voor ons part. Laat zien dat de straten van Nederland van iederéén zijn en niet van vuil tuig dat niets of niemand respecteert maar er alleen op uit is om zoveel mogelijk schade aan alles en iedereen te berokkenen. Laat zien aan de labbekakkerige heren en dames politici dat wij, het volk, die knuffelhouding (paar weekjes in een all inclusive staatsresort danwel een suffe taakstraf) ten opzichte van welke schaamtecultuur of geweldspleger of nietsontziend stuk tyfustuig dan ook niet meer pikken! Nederland overgeven aan tuig en anarchie en dat bedekken met de mantel der politieke correctheid, dat Moeten We Niet Willen.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

6 reacties

 1. . Beantwoorden

  Klote volk is het, heb je totaal niks aan. Iedereen die dit tegen spreekt moet wat vaker de deur uit.

 2. BlijeReaguurder Beantwoorden

  En “het volk” wist het al in de jaren 70/80, maar het mocht niet gezegd worden. Borrelpraat van racisten, werd gezegd door de linkse kerk. Vanaf de televisie werd de multiculturele heilstaat gepropageerd, en wee je gebeente als je het er niet mee eens was, RACIST! Janmaat van de Centrumdemocraten werd in een cordon sanitaire geplaatst in de Tweede Kamer, want hij vertelde de waarheid.
  Je zou toch willen dat al die groenlinksers/D66-ers/PvdA-ers die nog steeds denken/beweren dat het allemaal maar incidenten zijn, massaal slachtoffer zouden worden. Heel misschien zouden ze dan anders gaan denken. Hardop hun ongelijk uitspreken zullen ze nooit, maar als ze het maar eens wisten.

 3. Windhoos.com Beantwoorden

  Manmanman ik denk dat ik het nooit ergens zo erg mee eens ben geweest!

 4. Ruud Beantwoorden

  Ik heb al geprobeerd mijn steentje bij te dragen. Het bericht had ik al van geenstijl gehaald en op mijn Facebook gezet.
  Nu maar hopen dat het erg vaak gedeeld wordt.

 5. Anna Beantwoorden

  @BlijeReaguurder,
  Inderdaad, toen ik ongeveer 30 jaar voorspelde en waarschuwde dat onze lichtgetinte nieuwe medelanders uit Noord-Afrika voor grote problemen zouden zorgen werd ik heel vies aangekeken en zelfs door mijn eigen familie voor racist uitgemaakt. Ik woonde toen tussen die lui met hun kinderen die toen nog net niet meer in hun luier liepen voortdurend “jij racist” tegen mij riepen met de bijgehorende “ik snij je keel door gebaren” omdat ik vroeg of het wat rustiger kon om 11:00 ’s nachts. Zij zijn nu het tuig dat zomaar mensen in elkaar ramt en iedereen beroven. 3x een overtreding gewoon Nl paspoort afpakken en eruit. Ik haat hun vanuit het diepst van mijn hart en ze hebben he tzelf ernaar gemaakt dat ze zo gehaat worden.

 6. Anna Beantwoorden

  Ik bedoel: 11 uur ’s nachts of 23:00 uur.