Sneeuwpret

Het is alweer een paar dagen winter in Nederland en er is al flink wat sneeuw gevallen. En juist dat brengt enorm veel pret met zich mee. Kindjes die sneeuwballen gooien, sleeën  sneeuwpoppen maken, mensen die glibberen en glijden. En een hoop klagende forenzen natuurlijk. Maar in Nederland is die sneeuw en gladheid helemaal niet zo erg. In Amerika, daar is het pas glad!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d75fh1Y5Cr4]

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

3 reacties

  1. Anna Beantwoorden

    Het is k*t voor de autoeigenaren maar het blijft leuk om te zien. Het valt hier zeker mee, gewoon heel rustig rijden dan is het prima te doen. 2 jaar geleden was het veelslechter. Dit jaar wordt er veel meer gestrooid en het was niet van die plaksneeuw, tenminste hier in Zuid-Holland.

  2. Niels Van de Wetering Beantwoorden

    Klassieke fout. Poot op de rem geblokkeerde wielen dan kan je niet meer sturen. Dus rem los stuk weg opzoeken en opnieuw pompend remmen.

  3. Gavi Beantwoorden

    Er leuk, vooral omdat het allemaal toch wel redelijk kostbare en grote auto’s zijn. Zogenaamde dikke amerikanen. Mijn kleine Twingo met haar winterbandjes doet niet mee aan dat doorglijden mede dankzij de slipcursus van de uitstekende bestuurster. (raar woord eigenlijk) Klein beetje leedvermaak na alle denigrerende opmerkingen over mijn auto. ;-))