Iraanse innovatie: de vinger-afhakkerinator

chop chopNou nou, dat grote boze Iran. Daar komen dus alleen maar slechte dingen uit hé. Alleen maar kernwapens en oorlogstaal wat de klok slaat daar. FOUT! Al die sancties en importverboden zorgen er alleen maar voor dat Iran een soort Sillicon Valley van het Midden-Oosten qua innovatie wordt. Want als ze het niet kunnen importeren, dan moeten ze het zelf maar maken dus. Neem nou het bovenstaande instrument. Helemaal op en top Iraanse makelij en gründlichkeit: de semi-volautomagische Iraanse vingerafhakkinator. Opdat vingerafhakken weer een feest wordt. Weg met botte messen, weg met frustratie. Compleet keramisch dus kan nooit roesten! Het vervangt een complete lade aan messen, wat wil je nog meer En het ziet er nog eens kek uit ook! Sowieso zijn ze in Iran lekker bezig qua omzeilingstactieken, want eerder vandaag hebben ze ondanks een miljoenmiljard aan embargo’s ook al een aapje de ruimte in geschoten en het beest schijnt levend teruggekeerd te zijn. Dat biedt weer mogelijkheden om een nuke richting Israël te sturen. Of de VS, als ze heel ambitieus zijn. Kortom: die embargo’s werken hartstikke goed, jongens en meisje van de VN: gooi er gerust nog een paar tegenaan!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

4 reacties

 1. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Is een kleine excenter pers; zo te zien ongeveer 1 ton vermogen.
  Heb nog wel en grotere te koop voor grotere lichaamsdelen.
  De maat van de foto kunnen we eventueel ook maken en exporteren naar israel, voor besnijden.
  Of castreren; een tik, weg pik; een hak, weg zak!
  Universeel!

 2. Korreltje Zout Beantwoorden

  Ow man, zo’n apparaat is in elke stad in NL nodig.

  Dan behoort het begrip ‘draaideurcrimineel’ binnenkort ook tot het verleden.

 3. Anna Beantwoorden

  @korreltje zout
  Maar dan kunnen ze zelfs geen wasknijper meer in in elkaar zetten.

 4. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Handeltje in kunst-voor-poten opzetten een optie om millionair te worden?
  Of misschien wat guillotines exporteren?
  Goeie handel!