IJzingwekkende beelden van misbruik op het Tahrirplein

Het plein wat symbool staat voor de Arabische Lente lijkt bevolkt door varkens en kan na het zien van dit filmpje zonder enige voorbehoud worden omgedoopt tot verkrachtingsplein. Het seksuele geweld tegen vrouwen groeit snel en neemt extreme proporties aan. Gelukkig hebben we de organisatie OpAntiSH die op ijzingwekkende wijze laat zien hoe tijdens een demonstratie op het Tahrirplein een vrouw door verschillende mannen bijna uit elkaar wordt getrokken. Handen van de Egyptische barbaren verdwijnen tussen de benen van de vrouw. Gelukkig voor de vrouw staat een enkeling op tegen de geile menigte klootzakken en redt haar. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Vlammenwerpers moeten de losgeslagen menigte op afstand houden wat slechts gedeeltelijk lukt. Daarnaast zien we mannen met machetes zwaaien, zo groot als een zwaard, maar het enige slachtoffer lijkt de vrouw die een gebouw in gezeuld wordt. De beelden komen ook keihard binnen door de creepy muziek die onder het filmpje is gemonteerd en die door merg en been gaat. Het zou mooi zijn als de bewegingen die actief zijn rond de Arabische Lente ook wat aandacht besteden aan (seksueel) geweld tegen vrouwen. Forza OpAntiSH!

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

6 reacties

 1. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Ja de islam is een waarlijke wereldverbetering! En wij bouwen moskeetjes en minaretten voor dat vuilnis!

 2. Korreltje Zout Beantwoorden

  Laten we om te beginnen eens ophouden met de term ‘Arabische lente’. Noem het gewoon ‘revolutie’. ‘Arabische lente’ is een walgelijk eufemisme, dat net zo misplaatst is als:
  loverboy = pooier
  kansenjeugd = allochtoon, asociaal misdadig tuig
  bolletjesslikker = drugssmokkelaar
  minima = armen
  familiedrama = meervoudige moord
  kansenwijk/jongeren = achterbuurt/tuig
  autonomen = extreem-linkse vandalistische oproerkraaiers
  ontucht = verkrachting/aanranding
  zedendelinquent = (kinder)verkrachter
  ruilsex = prostitutie

 3. P.H.M van de Kletersteeg Beantwoorden

  Niks revolutie, macht grijpen door de broederschap.
  Ware beter geweest als die was neergeslagen.

 4. BlijeReaguurder Beantwoorden

  Dit is de reden dat ik hoop dat de greep naar de macht in Syriƫ mislukt. Die lui kunnen geen verantwoordelijkheid dragen.
  Verder was er in dit filmpje gewoon niets te zien. Als ze hadden geschreven dat ze een koe aan het slachten waren, had dat met dezelfde beelden onderschreven kunnen worden.

 5. Anna Beantwoorden

  @BlijeReaguurder, dat van die koe was leuk ondanks het treurige onderwerp.

 6. Comodo Wa Beantwoorden

  Deze beelden laten in ieder geval zien, dat wij nog meer te horen/zien zullen krijgen, van de moslimbroederschap die langzaam aan het opkomen is in Egypte. Het vreemde aan het bezoek van president Morsi aan Europa is, dat hij normaal naar zijn Verenigde Arabische Emiraten (broeders) zou gaan voor geld. Daar gaat hij wijselijk niet naar toe, daar vertrouwd men hem helemaal niet, een schaap in wolfskleren is hij voor hen, derhalve zoekt hij toenadering tot Europa, wat een heel erg slimme zet van deze “zetbaas” is. Wat er ook op het plein op dat moment mogen gebeuren, alleen al het gericht een vlammenwerper richten op mensen zegt al genoeg. Het lijkt meer op anarchie en heeft niets met wat ander ook te maken. Een revolutie heeft een koers en dit is stuurloos gedrag. Daarom zeg ik, Moeten-We-Niet-Willen.