Heb jij al sneeuwkriebels?

(MWNW Promotie)

Oh ja, die sneeuw blijft maar met bakken uit de lucht vallen in de skigebieden! Voor de zonnekloppers is dit weliswaar een heuse tegenvaller, maar voor diegene die niet kunnen wachten om op hun latten te springen, is dat uiteraard schitterend nieuws. Voor wie nog geen skireis geboekt heeft, is het echter nog niet te laat. Talloze skireizen in Frankrijk, waar zich de grootste skigebieden in de Savoise Alpen bevinden, worden nog last-minute aangeboden. De topgebieden La Plagne, Val Thorens, Tignes en Valmeinier klinken ongetwijfeld menig skifanaat bekend in de oren, zoals ook Les Trois Vallées, het grootste skigebied ter wereld met meer dan 600 pistekilometers en 200 liften. Laat je eenvoudigweg leiden door de vele Highlights van de Franse Alpen en wie weet koester je na de skireis zelfs de gedachte om een topsporter te worden ;)!

(tekst gaat verder na de advertentie)

Wellness en wintersport: een perfecte combinatie!
De fervente skiër of snowboarder, dan spreken we nog niet over de topsporters, hebben uiteraard op een skireis ook de behoefte aan wat ontspanning. Niet alleen in Nederland zijn yoga- en wellnessweekends erg in trek, maar ook op skireis na de zware inspanning op de piste. Laat je lichaam en geest tot rust komen door een hot-stone-massage, in de jacuzzi of in de sauna. Met een hotel vlak aan de piste kan je als het ware rechtstreeks van op de piste in de sauna belanden. Voor meer informatie kijk op wintertrex.nl met de talloze gunstige aanbiedingen voor o.a. hotels en wellness, maar ook scherpe skipasprijzen, lessen en materiaalverhuur.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation