Nederland wordt steeds slimmer. Iedereen, behalve Tim Smolders

sukkelvdweekHoi Tim Smolders! Daar zijn we weer. Jouw fantastisch irritante kutfilmpje met L.O.I. rechtencursus-commentaar blijft de gemoederen op de redactie van MWNW bezig houden. Zoveel stuitende domheid zagen wij namelijk nog nooit in de ruim tien minuten die het filmpje duurt. Een pareltje. Woorden schieten te kort. Nog nooit heeft iemand zich zo ontzettend dom op de interwebz gepresenteerd. En nog knapper, wat de politie echt nog nóóit is gelukt, weet Tim in één Oscarwaardig filmpje te realiseren: het imago van agenten tot ongekende hoogte te stuwen. Kudos alom voor hen en dat is lang geleden, heul lang geleden. En als we denken dat we echt alles van bralboy Timmy hebben gezien, duikt hij op in de comments van MWNW met een lading nóg dommere poeppraat. Zo heeft zijn vriendinnetje nog nooit de wet overschreden. Daar kennen wij er ook weinig van Timmyboy. Dat kan namelijk helemaal niet. En weet je wat ze ook erg vonden? Als je wordt aangehouden en in een cel wordt gestopt moet je al je spulletjes afgeven. Nah ja! Dat is raar. Want het vriendinnetje van Timmyboy is namelijk erg P.C. en daar gelden andere regels voor dan voor de gemiddelde aangehouden autoradiostelende junk natuurlijk. En het is ook zo raar dat iemand je zomaar om echt HELEMAAL niets van je vrijheid mag beroven. Bovendien waren ze het lekker niet eens met de legitimatieplicht en dat hoeft dus ook niet in een democratie. Dus. Enneh, nog even over dat rijbewijs. Je denkt toch zeker niet dat ze dat zomaar toont aan een politieagent. Ben je gek joh! Eerst je naam en nummer dan praten we verder. Dat bepalen Timmie en zijn dinnetje tenslotte. De protocollen schrijven nu eenmaal voor dat zij zich direct dienen te legitimeren als daar om gevraagd wordt. Dat zijn namelijk wettelijke regels. Dienders hebben de identificatieplicht nu eenmaal opgenomen in de wet. Tim Smolders heeft het recht aan zijn zijde en hij zal het potverdulleme gebruiken ook!!1!!11!! Dusss… Wij zijn na deze aanvullende stuitende domheid even aan het huilen in een hoekje. We raden Timmyboy aan Strafvordering I en II te volgen aan een gerenommeerde universiteit. Kijk dan met je opgedane kennis je filmpje nog even terug. Kun je lachen joh! Dat doen wij hier namelijk al terwijl wij hikkend van de lach uitbrengen: Nederland wordt steeds slimmer. Iedereen, behalve Tim Smolders.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. Anna Beantwoorden

    En zo is het, niets aan toe te voegen.