De Gay Krant is gestorven

Henk Krol in zijn betere jarenIn Rome beginnen vandaag 115 kinderverkrachters met het stemmen op een nieuwe Popie Jopie. Zodra men de nieuwe Accountmanager van God gevonden heeft, ontvlammen de ovens van de hel. Het aanmaken van dit hellevuur kan zomaar eens gebeuren met de Gay Krant. Buiten dat de Paus en zijn hele roedel hersenloze volgelingen niets met het pak-mijn-pik principe hebben, zijn er genoeg exemplaren van de krant die verband kunnen worden. De Gay Krant is namelijk failliet. De verzameling berichten die de homogene lezersgroep bij elkaar moest houden kan de broek niet meer ophouden (hihi) doordat adverteerders weggelopen zijn. Overal stort de advertentiemarkt in, en dus ook bij Henk Krol en z’n maten. Nu zal Henk dat jeuken, die zit immers vuistdiep in de politiek, maar voor de rest van de medewerkers is het sneu. De krant is niet alleen gevallen door teruglopende verkopen, maar ook in de losse verkoop verkochten ze geen flikker. Volgens de Telegraaf kwam dit omdat “de verspreider van de losse nummers onvoldoende kansen zag”. Over welke kansen men het precies heeft laten wij maar even in het midden. ┬áMeer dan 670 edities zagen het licht in ruim 34 jaar, maar nu gaan de persen uit, de deksel op de inkt en de uiting van homoseksualiteit kan terug de kast in. Zwaai zwaai Gay Krant, zwaai zwaai.
Bonus: Beste. Voorpagina. Ooit.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

2 reacties

  1. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

    ….maakt geen flikker uit….

    Als de kardinaaltjes het doen zoals in Triest, worden ze een jaar lang opgesloten met prima roomservice en een hoer op de loonljst….

  2. Koning Frituur Beantwoorden

    “hihi” klinkt een beetje homosensueel….