3-Jarige kleuter Nana van balkon gegooid in voodooritueel

hartMan man man, net als je denkt dat het niet verrotter kan worden in dit land, wordt er een peuter van drie van het balkon gegooid. Ja gegooid ja. MWNWCrimeWatch™ kan u mededelen dat een kind van drie niet om 23:00 uur ’s avonds op een balkon staat en denkt: laat ik eens even naar de overvliegende vogeltjes gaan kijken. Dit kind was blijkbaar met terugwerkende kracht niet meer gewenst. Voortgekomen uit verkrachting, geboren uit een vader die de moeder dagelijks alle hoeken van de kamer door sloeg, bezeten door demonen, duivels, of andere bizarre religieuze danwel occulte danwel andere bijgelovige mythische figuren. Het zou zomaar als motief aangedragen kunnen worden. Alsof dat een reden zou zijn om een kind dan maar van de zesde verdieping te flikkeren. Niet dus. So far het goede nieuws dat kindjes in dit land het hoogst scoren op de geluk-o-meter. Dit trieste nieuws, samen met pedoclub Martijn die gewoon bestaansrecht heeft… Als ambulancemedewerkers psychische bijstand nodig hebben voor wat ze aantroffen op de plek des onheils dan mag je aannemen dat het onze morbide verbeelding ver te boven gaat. Niet dat wij gaan ontkennen dat kinderen bloed- en bloedirritant kunnen zijn, met dat gekwijl, consistente weigering om gewoon een nacht door te slapen, gemekker en spetterpoep als er weer eens een tand door moet komen. Maar als je het in je psychisch gestoorde hoofd haalt om er dan maar zo mee om te gaan is een nekschot het enige wat je nog waard bent. Het maakt niet uit hoe zielig, fucked up, slachtoffer, kansloos, of verslaafd je bent. Het maakt niet uit hoe vaak het kind huilde, in zijn broek plaste, zeurde, en het bloed onder je nagels vandaan haalde. Dit doe je een kind niet aan. Klein mens, hopelijk ben je nu op een betere plek dan op deze verrotte wereld waar pedo’s vrij spel hebben, geen boomhutten gebouwd mogen worden en waar je eigen bloed zo met je om durft te gaan.

UPDATE: Kijk eens aan… Onze glazen bol blijkt nog steeds te werken. Arme Nana is slachtoffer van voodoopraktijken… Rust zacht lieverd.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

7 reacties

 1. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  Awel, een effectieve manier om kindertoeslag te beperken…

 2. Anna Beantwoorden

  @Kletersteeg,
  Vaak is het verstandiger ff je muil te houden. Beter dan zo’n ondoordachte k*topmerking te plaatsen.

 3. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  nou nog een pil van drion voor Anna…..

 4. Cargawar Beantwoorden

  Kletter solliciteert naar een enkeltje prullenbak.

 5. Prof. Dr. Ing. Akkermans Beantwoorden

  wat bezielt zo iemand, lees dat het ghanezen zijn, het enige wat ik me dan kan bedenken vanuit die cultuur dat degene die het heeft gedaan gedacht moet hebben dat het kind behekst zou zijn.

  ach, welke reden dan ook, gewoon zwaar gestoord, nooit meer loslaten al zal het gezien het rechtsysteem in Nederland uitdraaien op hooguit een paar jaar. Een valse handtekening neerzetten dat kost je 8 jaar, een grens doodschoppen hooguit 2 jaar…. WAAR ZIT HET FOUT?????

 6. Anna Beantwoorden

  Hoe bewijs je dat ze het kind gegooid hebben? Kan dus niet omdat zij zullen volhouden dat ze het niet gedaan hebben ook al is het overduidelijk dat ze het wel hebben gedaan en waarschijnlijk heeft Ing. Akkermans gelijk over dat behekst zijn. Waar zit het fout? De fout begint bij het feit dat deze mensen met achterlijke culturen hier toe worden gelaten zodat ze vervolgens van ons kunnen parasiteren zonder er ooit een moer voor te hoeven doen.
  Daarnaast zijn de rechters zo bang voor wraak van degenen die ze veroordelen, dat ze maar helemaal niet meer een straf opleggen of een lullig symbolisch strafje geven voor de vorm, lafaards zijn het geworden onze bijna altijd linkse rechters.

 7. Prof. Dr. Ing. Akkermans Beantwoorden

  @ANNA er wordt nu inderdaad gesproken over bezeten door de duivel of een dronken neef die een Michael Jackson actie wilde uitvoeren.