NIEUW! MWNW presenteert: Aso Hunter NL!

thumb_CorWe kennen ‘m allemaal: de asorijder die nog nét even met 150 km/uur over de doorgetrokken streep bloedvaart, die vanuit het niets zijn wagen voor de jouwe gooit, omdat hij wél een gepantserde bak rijdt, die stoplichten stelselmatig als reden ziet om nog een extra dot gas te geven. En vaak zijn het leasebakken waar de bestuurder in het ergste geval pas maanden later door de baas voor op het matje geroepen wordt. Maar ook de huppelkut die de boel ophoudt omdat ze zo nodig heur ooglijntje bij moet werken. De tractor die geen centimeter opzij gaat om de file achter hem de kans te geven uit de hel die boer’nland heet te ontsnappen. De opa’s met gleufhoed die pertinent weigeren harder dan 60 km/uur te rijden zodra ze 4 kilometer verder een brug zien opdoemen. De Surinaamse hindoestanen die in hun Datsun met 90 over de weg zwabberen. De vrouwen in het algemeen. En zo kunnen we nog even doorgaan. Dat soort volk op ONZE rijbaan moeten we niet willen. Wij willen gewoon door kunnen jassen zonder oponthoud maar ook zeker graag zonder gevaar voor eigen leven.

En zodoende werden wij benaderd door CorMteS. Onze eerste MWNW AsoHunterNL™ zag zich genoodzaakt om zich na de zoveelste levensgevaarlijke autorit te bewapenen met een dashcam. Helemaal naar Russisch voorbeeld. Okee, eigenlijk was CorMteS onterecht beboet en wilde hij dit de volgende keer voorkomen door bewijslast te kunnen overleggen, maar toch… Hij is de eerste AsoHunter die ons gaat voorzien van zelfgeschoten filmpjes. Heb je zelf ook een dashcam en wil je de beelden met ons delen? Neem dan contact met ons op. In tegenstelling tot laffe tv-programma’s schromen wij namelijk niet om asorijders aan de schandpaal te nagelen. Stuur in die filmpjes dus!

(tekst gaat verder na de advertentie)

We trappen af met deze snelheidsduivel. In een leasebak natuurlijk… Met een teringgang nog even die extra 3 meter proberen te pakken. Het is dat onze hunter ‘m aan zag komen racen. Een minder oplettend bestuurder schrikt zich letterlijk en figuurlijk een ongeluk.


De details:

Kenteken85-XPL-1
Merk

Type

Kleur

Lokatie

Datum

Volkswagen

Passat

zwart

N59 bij het Hellegatsplein

8 april 2013 


De beelden:

Aan jou nu de taak om te beoordelen hoe irritant en asociaal dit is. In hoeverre stoor jij je aan dit gedrag? En wat zou eventueel een gepaste straf zijn voor deze bestuurder? Laat je horen in de comments!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

18 reacties

 1. Anna Beantwoorden

  De vrouwen in het algemeen??? Ik ben van beroep chauffeur en zit zo gemiddeld 6 uur per dag op de weg. Er zijn asbakken van mannelijke chauffeurs en vrouwelijke. De stelling dat vrouwen slechter rijden is volgens mij achterhaald, misschien wat voorzichtiger alhoewel ik tegenwoordig menige vrouw in een grote bak zie scheuren. Nederlanders zijn over het algemeen asocialer gaan rijden. Ik ben 10 jr weg geweest en verbaasde me over het egoistische rijgedrag hier op de weg, en ik maar zeggen dat NL’ers zo voorbeeldig reden.

 2. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  Maar ik rij wel voorbeeldig!! Alleen de laatste keer dat ik met mijn buffelwagen de autobahn opging werd dat niet erg gewaardeerd!
  Maar allez: de volgende dag waren de buffelstaeks goedkoop…..

  Anne; ik dacht dat jij toch in een aardig gesloten inrichting zat?
  Ontsnapt? bewaker in witte jas omgekocht?
  Was jij dat die me voorbij scheurde met peerd en wagen????

 3. Anna Beantwoorden

  @Kletersteeg, je reakties krijgen steeds meer het niveau driewielertje.

 4. Vechtlust Beantwoorden

  @Anna

  Vind ik nog hoog ingeschat. Hij weet jouw naam niet eens correct te spellen.

 5. Ikke Beantwoorden

  Dus van die aso’s die al rijdend andere aso’s gaan filmen… Plaatsen jullie hier geen oproep om de wet te overtreden..?! Privacy enzo??

  Tweeduizend jaar beschaving en dan is dit het resultaat…

 6. Milo Koning Beantwoorden

  Geweldig, ik heb zitten wachten op een dergelijk initiatief. Ik ga weer filmen. 😀

  1. Mark Van Schouwen Beantwoorden

   Hee Milo, neem in dat geval contact op met ons?

 7. Ikke Beantwoorden

  Pijnlijk detail: Asohunters of Aso Hunters…

 8. Cargawar Beantwoorden

  @ikke
  Rijd jij toevallig in een zwarte Passat?
  Het principe dashcam is nog niet tot je doorgedrongen geloof ik?

  En als het voor de wet geldt: als je niets verkeerd doet heb je niets te vrezen van camera’s, geldt het voor iedereen. En dan rijd je ook nog eens op de openbare weg. BAM.

 9. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  Gut, mag je als therapie met onbegeleid verlof?

 10. Anna Beantwoorden

  @Ikke, 2000 jaar “beschaving”? Ik verslikte me bijna, volgens mij was de beschaving 2000 jaar geleden en is het daarna alleen maar bergafwaarts gegaan met die beschaving. Beschaving staat niet voor die dure auto, gsm en dat soort shit meer. Beschaving begint bij de mens zelf, hoe hij zich gedraagt tegenover zijn medemens. Daarom zijn er nu ook camera’s nodig op elke hoek van een bank, winkel, straat, benzinepomp ect, ect. Dus helemaal geen gek idee om deze technologie ook in te zetten om de enorme verkeershufters te pakken.

  @Kletersteeg, je valt in herhalingen, Korsakov, Alheimer of gewoon strondvervelend?

 11. Ikke Beantwoorden

  @cargawar waarom zou je in vredesnaam met een dashcam willen rondrijden? Omdat je zou graag klikhufter wil spelen..?!

  @Anna iemand in de gaten houden omdat-ie zich misschien hufterig zou kunnen gaan gedragen… Hmm… Dat is altijd nog “in the eye of the beholder” hè.

  Ik wacht vol spanning tot iemand van jullie hier afgebrand wordt, dan is het huilen zeker…

 12. Anna Beantwoorden

  @Ikke
  Je hufterig gedragen in het verkeer heeft als gevolg dat je anderen hun leven in gevaar brengt. Ja, deze gevaren op de weg mogen van mij in de gaten gehouden worden. Ik beland liever niet in een rolstoel of zo iets dergelijks omdat iemand met een vreselijk minderwaardigheidscomplex dat probeert te verdoezelen door als een idioot te rijden.

 13. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  ?Stront” spel je met een “T”

  Lijk me wel een leuk tijdverdrijf oude wijven plat te rijden met mijn Hummertje….

 14. Anna Beantwoorden

  In je wildste dromen, volgens mij bezit je die driewieler nog geen eens en ben daarom zo verbitterd. Misschien mijn d en dt’s niet zo goed maar dit keer zal ik het goed spellen, je bent een vervelend miezerig strontkereltje met een k*t humeur en een gigantisch probleem met vrouwen. Bij die 16+ site (weet je wel met die ogen) kom je beter aan je “trekken”.

 15. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  ???Misschien mag ik het niet vragen van je therapeut, maar wat beoel je met je 16 + site? Is mij niet helemaal duidelijk.
  vertel me niet dat jij daar op staat, je staat ook al op 30_ en 65+ en 75+….

 16. Vechtlust Beantwoorden

  Hey Kleter…probeer éérst eens zelf ABN te schrijven voordat je anderen met je gejank lastig valt…

 17. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

  ABN is een uitdrukking bedoeld om spreektaal te omschrijven….alweer een foutje dus.