Held jat geld

Stelen van de rijkenEen bank binnenlopen en 1,5  miljoen euro zonder problemen jatten. Kan niet en mag niet gebeuren en meer van dat moraalriderrende onzin gezever. Wij konden het grienen niet tegenhouden. Als je zonder geweld en zonder anderen daarmee lastig te vallen een bedrag van 1,5 miljoen euro weet te confisqueren van een bank vindt de duistere kant van onze redactie je gewoon een held. Dan heeft de bank een beveiligingslek als een Mata Hari op speed. Hoe makkelijk kan het miljonair worden zijn. Toegang krijgen tot wat beveiligingscodes en je wandelt op je dooie gemakje met 1,5 miljoen euro een bankgebouw uit. Wij weten niet hoe het bij u zit maar wij moeten daar wel aardig wat jaartjes voor werken. Jatten van de Russen en het geven aan jezelf. Prachtig! “Maar MWNW! Weten jullie wel hoeveel arme scheurbuikkindertjes er rondhuppelen in Rusland die nog geen cent onder de kont te krabben hebben om te kunnen eten. Laat staan redelijk onderwijs te kunnen volgen?” Nee, dat weten we niet en boeit ons ook niet. Wél weten we dat er 140 miljoen Russen zijn. De dief heeft slechts €0,01 gejat per inwoner van Rusland en dat dus is niet duur veel geld voor zo’n mooie actie. Wij keuren stelen en dat soort ongein niet goed maar vonden dit bericht toch wel goud waard.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

2 reacties

  1. P.H.M. van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

    …..moet nodig eens praten met die knaap over sleuteltjes en codes en zo…..

  2. BlijeReaguurder Beantwoorden

    Het is niet netjes, maar ik snap het gegniffel wel.
    Ik neem ook aan dat betreffende man heel snel heel ver weg is, met een nieuwe identiteit. Van de Russische maffia steel je meestal niet ongestraft.