Ondertussen, in Californië

FB1Terwijl de heuvels van Californië in lichterlaaie staan en een vlammenzee des doods van 90km2 allesverwoestend huis houdt, is elders in het gebied, Sillicon Valley om precies te zijn, een van de duurste bruiloften ooit gehouden. Übernerd Sean Parker trouwde met z’n liefje Alexandra Lenas en mocht -wat nou crisis?- 9 miljoen dollar aftikken. Voor een feestje met 300 gasten that is. Word je toch een dagje lekker in de watten gelegd voor zo’n $30.000 als gast. Zo werd er onder andere wekenlang gewerkt door hoveniers om watervallen aan te leggen. Aan een stenen poort hing een prijskaartje van maar liefst $600.000. De medeoprichter van Facebook kan het lijen; de man is goed voor 2,1 miljard dollar dus een miljoentje of  negen lacht hij zo weg. Parker was de kip met de gouden eieren voor Napster, die een kapitaalinjectie nodig hadden bij de oprichting. Binnen een jaar had Napster tientallen miljoenen gebruikers. Kassa! En met Facebook is het natuurlijk ook niet slecht afgelopen. Daarnaast zit hij in de raad van bestuur van Spotify en Yammer. Geen verkeerde CV voor een 33-jarige. En mevrouw Lenas-Parker? Die kan voor $2,1 miljard minus 9 mio best een trucje op de bleke toetsenbordwarrior, die nog het meest weg heeft van de liefdesbaby van Mr. Burns en Art Garfunkel. Zou ze een zusje hebben?

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. BlijeReaguurder Beantwoorden

    Wie het breed heeft, laat het breed hangen.

    Goed dat hij zijn geld wat laat rollen.