MWNW Manhunt: Lammetjesafslachttuig

100209-1419xNou nou, de onderwerpen waarover we ons nationaal kunnen verontwaardigen en kaarsjes voor kunnen branden volgen elkaar in rap tempo op. Ditmaal reizen we af naar het immer pittoreske Drunen alwaar de hangjeugd bij gebrek aan een doel in het leven zich vermaakt met misselijkmakend tijdverdrijf. “Laten we een lammetje van twee weken oud eens fijn anaal gaan mishandelen en zijn kaak van z’n bekkie rammen, keileuk jonguh!” Steffen Haars en Flip van der Kuil waren nog niet eens in staat om zoiets zieks te verzinnen. Uit wat voor kansarm nest ben je geflikkerd dan als dit tot jouw weekendvertier behoort? Is het stereotiep gedrag van een oh zo zielig persoon die vroeger gepest werd op school en thuis regelmatig het hok door werd gemept en zelf anaal flink aan de beurt is geweest? Of is dit de jeugd van tegenwoordig? Jeugd waarbij de woorden fatsoen en respect blijkbaar niet in het vocabulaire voorkomen. Het is om te janken. De beheerder van het dierenparkje, Frans Knippels, mocht het toegetakelde lijkje uit de vijver vissen en heeft inmiddels aangifte gedaan. De sociale media barst inmiddels ook uit zijn voegen van verontwaardiging, op Facebook en Twitter worden daders en getuigen opgeroepen zich te melden, naast de ge-eikte standaard reacties die oproepen tot wraak en minstens dezelfde behandeling voor de daders als die het lammetje heeft moeten ondergaan. Er was wat verwarring of het nou om een geitje of een lammetje gaat, maar MWNWAnimalCrueltySolutions™ heeft uitgezocht dat het wel degelijk om een lammetje gaat. Niet dat het er veel toe doet, het martelen en vermoorden van wat dan ook is gewoon sluitend bewijs dat je niet spoort. Ben jij of ken jij één van de daders die deze heldendaad op hun geweten hebben? Neem een stuk PVC ter hand dan contact op met de politie.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

3 reacties

  1. P.H.M.van de Kletersteeg--wie anders? Beantwoorden

    Met dat tuig moeten ze precies hetzelfde doen.

  2. Andie Arbeit Beantwoorden

    Dergelijk gedrag wijst op dieperliggende persoonlijkheidsstoornissen. Zaak van aanzienlijk maatschappelijk belang dus om deze lieden in de kraag te vatten en te onderwerpen aan een grondig onderzoek.

  3. Prof. Dr. Ing. Akkermans Beantwoorden

    zijn er al wat verdachten op het oog?