Quote du Jour: Paul Geertsma

Paul Geertsma  Stelletje slappe Nederlanders.. In veel landen...Dus dat mensen. Vriend van de site Paul Geertsma geeft even Nederland even een schop onder de spreekwoordelijke kont. Hou met zinloos zaniken. Er liggen twee keuzes op ons pad. Of Nederland komt nu van zijn slappe ass af en gaat protesteren tegen de roverheid die de lamlendige kutburgers aan de ene kant oproept om geld uit te geven maar het aan de andere kant al afpakt voor ze überhaupt aan uitgeven toekomen en tegen de belachelijk wanstaltig bureaucratische en geld en autonomieverslindende moloch die de EU is geworden en tegen de graai- en uitknijpculuur die tegenwoordig de norm lijkt te zijn. Of Nederland zet de schouders eronder, doet de kop omlaag en stoempt keihard als een stel Hansje Brinkers door om de vinger in de Nederlandse economiedijk te duwen om zo het woelige crisiswater zoveel mogelijk buiten onze polders te houden. Maar iets zegt ons dat het gros van Nederland gewoon lekker blijft zitten klagen en kankeren op zijn Ikeabank, een grote bek op twitter en facebook opzet over hoe die lachende VVD-muil moet opRutte maar als het puntje bij paaltje komt gewoon weer iedere ochtend het OV danwel de auto in stapt om keurig en braaf en vooral conformistisch aan de arbeid te gaan en vooral ook niet op te vallen. Want kop boven het maaiveld is in Nederland nog veel te vaak kop er af. Die angst zit er bij de meesten toch wel goed in. Hebben ze toch maar mooi bereikt in Den Haag. Komop mensen! Doe er wat aan. Het is nu. Of nooit. Maar kies je nooit, hou dan ook vooral je slappe ruggengraatloze bakkes dicht.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

22 reacties

 1. Mens Beantwoorden

  Uhm, in plaats van zelf online te zaniken voor de sensatie hopend dat een Leider zou uitkomen met dank aan jouw kritiek, wees zelf een Leider en organiseer met daadkracht De Magesteuze Opmars in plaats van anderen te bekritiseren in de voortijd iemand anders in jouw eigen kring jouw bekritiseert(of bekritiseerde). Waste of text Man! Ugh voor jouw plek op nujij. Ik ben niet eens Hollands, maar de krakers en anarchisten zou je eerst naar je toetrekken om vervolgens de rest van de graatloze Nederlanders bij te brengen met charisma aan de groep actievoerende ontevreden Nederlanders. Zal Rutte of Wilders een donker mens of Mocro/Turk serieus nemen als Leider van een protest? Als 2 jaren terug blanke studenten op de Malieveld al kloppen kregen? Dit bewijst dat er echt goede tijden besteed moet worden aan doeltreffend beleid + organisatie alvorens uberhaupt de aandacht te mogen vangen van de regeerders. En als we de gebouwen bezetten, wat nu? Rijksbrand? Of gaan we stevig tekeer tegen de ME als die Ons komt ontruimen? Organiseer wat en laat ons niet als gekken wat doen om toch nog te falen. Want ik faal liever lekker thuis achter de FaceBook. Immers, ik heb al enkele protesten hier meegemaakt en mijn stem geuit. Er waren goede demonstraties waar ik de politie met al mijn woede kon uitschelden en andere demonstraties waar de menigte broodmager bij was. Dus, meneer Geertsma, ik snap uw frustratie, maar zeur zelf niet! Alstublieft. Zo zou Ché, die misschien jouw rolemodel is zich niet hebben gedragen. Hij was geleerd als jij neem ik aan, maar maakte gebruik van unie in plaats van uitschelden. Wees de Groter Man en kom met de juiste instelling, want zou wil ik geen actie met jouw voeren om jouw de Landelijke Leider vervolgens te maken en onder jouw wetten en regels te leven. Kom beter of kom niet meer. Hoogachtend, Mens.

 2. VSp Verenigde Stofzuigers Partij Beantwoorden

  Hij heeft gelijk. Internet als plaatsvervanger voor een zeepkist en spandoek op het Malieveld. Voor politici slechts een onschuldige opinipeiling. Het gemak dient de mens.

  Ga daarom het stembiljet voor de Europese Verkiezingen ongeldig maken. Telt mee voor het opkomspercentage, maar niet voor de verdeling van restzetels. Da's dan ook een opiniepeiling.

 3. Fred Beantwoorden

  Torenhoge belasting, domme regels waar niemand om gevraagd heeft, een overheid met meer bevoegdheden dan voormalig Stasi Duitland(bron http://weblogs.nrc.nl/klaver/2008/01/01/weinig-privacy-in-nederland/). Een coalitie vormende ‘Volksvertegenwoordiging’ bestaande uit incompetente clowns die alleen maar hun eigen wil en weg volgen. En een bevolking die uit domme schapen bestaat, die wel een beetje blaten, maar het eigenlijk wel lekker vinden om de door de overheid betutteld en zwaar genaait te worden.

  Ik ben al negen jaar weg uit Nederland en ik heb nog geen seconde om gekeken. Wordt toch eens wakker Nederland, jullie verdienen beter dan dit.

 4. Anna Beantwoorden

  21 SEPTEMBER Het Plein in Den Haag. Ik ben zeker van de partij.

  Iedereen komen en laten zien dat we het zat zijn, geen sheeple meer maar een volk met een stem.

 5. Boordschutter Beantwoorden

  Die gast zeurt dat iedereen te lui is om de straat op te gaan, maar zegt vervolgens: “Maar ik ga echt de straat niet op”. Daarna beweert hij dat hij “kei hard werkt” terwijl hij tot voor kort nog gewoon ruifvreter was en niks anders doet dan websites opzetten om makkelijk geld te verdienen…

  Als iemand een stereotype slappe Nederlandse lul is ben jij het wel Geertsma, nog altijd drijvend op de aandacht die GS en Powned je ooit schonken wegens die ontzettend trieste wannabe-gangster foto’s op je Hyves/Facebook whatever. Ga een baan zoeken bipolaire sneuneus.

 6. Paul Geertsma Beantwoorden

  @ Boordschutter

  Je opmerking dat ik een ruifvreter was, raakt kant noch wal. Ik heb altijd gewerkt voor mijn centjes. Wat is er mis met websites opzetten? Want je gebruikt het woordje makkelijk en het is niet zo eenvoudig om websites op te zetten die ook nog geld in het laatje brengen. Ik kots op je ongefundeerde mening.

  Je opmerking dat ik drijf op de aandacht die GS/Powned mij ooit gaf slaat ook helemaal nergens op, want het zijn altijd anderen die mij daaraan herinneren. Van mij mag dat hoofdstuk gesloten worden. Als je nou Carglass had gezegd, dan had ik nog kunnen glimlachen. Nu kom je over als een klein kind die ooit iets slechts over mij gelezen heeft en niet kan wachten om dat te vertellen aan iedereen die het wil horen. Dat maakt van jou eerder een schijnheilig leugenachtig rattenkind..

  Ratten moet je verdelgen. Dat weet iedereen.

 7. Boordschutter Beantwoorden

  @Paul

  Ik wil nog wel verder gaan “Pistolen Paultje”: je hebt zelf online gemeld dat je gekort zou worden op je UITKERING wegens de centen die je binnen kreeg via de acties die waren opgezet om de boete te betalen. RUIFVRETER dus.

  En oh ja, Carglass! De reden waarom jij jezelf nu komisch genoeg “social media expert” noemt. Gast, je zette een spoofaccount op en haalde daarmee het nieuws, big fucking whoop! Wat heb je verder gepresteerd waardoor je denkt jezelf die titel op te kunnen spelden, behalve 1400 margeblogs opzetten die geen hond bezoekt?

  Je zeikt en zeurt en zanikt op alles en iedereen, maar doet ondertussen helemaal niks om zelf een productief deel van de maatschappij te zijn. Ga lekker op je pistolen sabbelen.

 8. Boordschutter Beantwoorden

  @Paul

  Serieus, er is geen grotere, meer misleide wannabe dan jij op het hele internet te vinden. Je tikt stukjes als of je Burema heet, terwijl ze qua stijl en inhoud meer op die van Herman Falkenstein lijken. Maar natuurlijk, als je 1400 margeblogs vol adsense pleurt en een webshop voor sexartikelen opzet zal je er uiteindelijk wel een dun besmeerde boterham aan overhouden. Maar noem het geen “keihard werken”, want dat is het niet.

  Wat het is wel is: Een bevestiging van het feit dat je je groter voordoet dan je bent.

 9. Paul Geertsma Beantwoorden

  Hahaha… Kolere. Volgens mij werk ik ook nog gewoon 40 uur per week. Ik tik ook al heel lang geen stukjes meer en blogs met Adsense bezit ik niet. Kon je de plank nog verder mis slaan?

  En ja.. Ik ben gekort op mijn WW ooit. WW.. Dat krijg je dus als je gewerkt hebt. Ik kreeg het niet, dus ben ik weer keihard gaan werken om de boel recht te trekken. Ik jank niet… Ik doe iets om mijn leven weer op de rails te krijgen.

  Ik noem mezelf geen social media expert. Ik ben koning.. Punt. Het heeft geen zin om daar een discussie over te voeren.

  En jij? Wat bereik jij hier nou mee?

  Ps: Denk even om je schrijfstijl.. Straks val je door de mand meneer anoniempje.

 10. Boordschutter Beantwoorden

  @Paul

  Joch, ik zou willen dat ik gewoon onder mijn eigen naam kon tikken, vertrouw me maar.

  “Ik ben gekort op mijn WW ooit. WW.. Dat krijg je dus als je gewerkt hebt”.

  So? Het blijft vreten uit de ruif. Simpel.

  Ik bereik hiermee dat ik mijn mening uit, da’s alles. Laatste tip: Blijven roepen dat je de koning bent, terwijl je eigenlijk gewoon met een kartonnen kroontje van de Burger King op de WC-pot zit i.p.v een troon ziet er belachelijk uit.

  En je jankt, constant.

 11. BlueBerryHeaven Beantwoorden

  Hij heeft op alle punten gelijk, we zijn ook een laf volkje wel mieren en zeuren en oproepen tot protest wat daarna toch weer doodbloed, omdat we geen zin hebben, nut er niet van inzien, geen vrij kunnen krijgen van de baas en ga zo maar even door, hier kan je duidelijk zien hoe individueel we zijn geworden en dat laat paul op een zeer duidelijk manier zien. Dat is voor o.a Boordschutter behoorlijk pijnlijk omdat er wel bij diegene een gevoelige snaar is geraakt en dan via google dan ff paul gaat opzoeken en dan zijn of haar zwakheden gaat verbergen en dan op de schrijver gaan botvieren, kom op zeg wees toch eens went/vrouw en hou op met dat vergroten van andermans zaken…kennelijk kan je niet hebben dat iemand ondanks alles WEL iets kan waarmaken, dan noemen ze vechtlust en voor boordschutter de vinger voor jou want jouw gelul is echt van een dronken aardbei en google feitjes….

 12. Paul Geertsma Beantwoorden

  Och man.. Uiteraard ben ik geen koning. Ik ben niet meer dan een pion in de wereld die internet heet. Blijf happen.. Het boeit me geen reet wat je zegt en uitkraamt. Je zegt dat je zou willen dat je onder je eigen naam kon schrijven.. Wat houdt je tegen dan? Ik doe het toch ook. Beetje laf om op deze manier iemand te schoppen, maar je doet maar. Nederland zit tenslotte vol met roeptoeters die een mening op eenzijdige verhalen afstemmen. Het zal.. Ik lig niet wakker van je woorden, want je kent mij niet.

  Ja, ik heb een zwart verleden op het www, maar ik ga mezelf niet 100 keer excuseren omdat een anoniem lafbekje de neiging voelt om oude koeien uit de sloot te trekken. Helemaal niet als die oude koeien bestaan uit roddels, leugens, verdachtmakingen en overige ongefundeerde meuk.

  De enige die jankt ben jij.. Jij komt hier over mij janken terwijl je wel de bel hoort luiden, maar niet weet waar de klepel hangt. Dat maakt van jou de pisvlek van de week.

  Ik ben wel klaar met je. Succes verder. Ik hoop dat je een goed leven krijgt. Het beste, toedeloe en tot kijk! Als je klaar bent voor een normale discussie dan staat mijn mailbox open. De tijd van online schoppen ben ik wel voorbij. Ik blijf niet hangen in het verleden. Zou jij ook niet moeten doen.. We hadden het over de toekomst tenslotte.

 13. Boordschutter Beantwoorden

  Niet zo dom ouwehoeren Blueberry, ik ken Paul inmiddels al jaren via de social media, is geen google aan te pas gekomen.

 14. Anna Beantwoorden

  Vergeleken met bovenstaande “discussie” zijn “de gesprekken” tussen mij en van de Kleutersteeg bijna vleiend naar elkaar toe. Alhoewel hij niet telkens weer over die pilletjes moet beginnen want dan breekt het beest in mij los. LOL

 15. Paul Kasteel Beantwoorden

  Paul, ik je naamgenoot had het niet beter kunnen verwoorden. Maar ik ben bang dat het pas gaat veranderen als wij het echt slecht gaan krijgen. IN 2007 dus 7 jaar geleden schreven wij een artikel over het politieke faillissement van Nederland dat wij een dezer dagen ONGEWIJZIGD weer gaan plaatsen, WANT! er is niet veranderd. Hoeveel mensen gingen naar de BBQ op 4 juli in Den Haag? Enkele tientallen. Het land, d.w.z. de bevoklking verdient het. Wij willen geen reklame maken voor onze site, maar kom deze week toch maar een keer "langs" http://www.geennieuws.com.
  groet Paul Kasteel.

 16. Paul Geertsma Beantwoorden

  (y)

 17. Trui Hemker Beantwoorden

  Ik zou me doodschamen !!!

 18. Jacob Lageveen Beantwoorden

  Goed stukje. Nederlanders lijken inderdaad een stuk lakser dan de mensen uit de omringende landen. Dit terwijl ook hier inmiddels iedereen geraakt wordt door de bezuinigingen, behalve een kleine financiele elite. Het wordt toch wel eens tijd nu om iets te doen mensen.

 19. Mirjam Beantwoorden

  Kom allemaal 3 rondjes meelopen zou ik zeggen 🙂

  http://delangemars.nl/?page_id=379

 20. Annabel Beantwoorden

  Wat niet uit deze discussie naar voren komt en wat ik mij toch wel erg afvraag is waarom meneer Paul zich hier zo druk over maakt gezien hij hier zelf blijkbaar geen last van heeft? Hij werkt immers hard en hoeft hierdoor niet de straat op te gaan om te protesteren tegen het onrecht dat de burger wordt aangedaan.
  Waarom dan de frustratie richting ‘de rest’ die die straat niet op gaat?
  En waarom vindt meneer Paul dat hij niet de straat op hoeft? Als keihard werkende Nederlander wordt hij toch net zo goed uitgekleed door onze overheid?

 21. Boordschutter Beantwoorden

  @Annabel,

  Merci, dat laatste had ik inderdaad niet helder uiteengezet: Waarom zou “keihard werken” een reden zijn om niet de straat op te hoeven?

 22. Jose de Graaf Beantwoorden

  voor een positieve wending: https://www.facebook.com/events/216688391812036/?fref=ts en teken de petitie van Ad Broere.