GEVONDEN! Het slechtste!! fietspad van Nederland. Ooit

SLECHT!!kleinMaar de vraag is nu natuurlijk: wat heeft dit fietspad (opklikken voor groot) in Nieuwvliet gedaan om dit bordje te verdienen? Want het is niet zomaar een fietspad, of zelfs zomaar een slecht fietspad. Nee, dit is een slecht!! fietspad. Berooft dit fietspad je als je er over heen fietst? Vreet het je kinderen op of ontvoerd het ze en stopt het ze in de kelder? Wat maakt dit fietspad niet zomaar slecht maar slecht!!? Wellicht een slechte jeugd, maar dat is ook weer zo’n cliché. Wat maakt dit fietspad de Dutroux, de Jorritsma, de Elisabeth Post, de ponypletter, de Pol Pot, de Stalin, de Mao, de Hitler, de Assad, de Bin Laden, zelfs de Mandela onder de fietspaden? Wie het weet mag het zeggen. Waarom adopteert niemand dit fietspad dan? Geef dit fietspad een kans. In een land waar moordenaars, doodrijders en allerhande tuig een tweede, derde en vierde kans krijgen moet dat voor een fietspad ook te regelen zijn. (via)Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.