Huh? QoQ vertaalt reclames voor Doritos

QoQHey, kijk nou wat er in de mailbox zat vanochtend. Wat we hier zien? Dit is de standaard handtekening van Quality over Quantity (QoQ). Als het u niets zegt -en dat snappen we best- dan helpen we even een handje. QoQ is vooral bekend als vertalersgroep van vele films en net in Amerika uitgezonden series. De webversie wordt geript en illustere en voor vele seriekijkers inmiddels vaste namen als pinkGaai, Winchester Girl en Désirée binnen een uurtje of 24 na uitzending in de States ook in Nederland en met Nederlandse ondertiteling te kijken zijn. Voor graties. En snel, want als je op Nederlandse tv-zenders moet wachten zit je twee jaar later nog naar herhalingen van drie seizoenen er voor te kijken met je duurbetaalde abonnementje. Anywaytjes. Deze handtekening dook dus op na een (best wel toffe) Doritos reclame op huisvrouwenzender TLC. Maar wat betekent dit? Heeft TLC deze reclame gedownload van spotnet? Heeft Doritos geen geld meer voor duur betaalde vertalingstoko’s en heeft QoQ nu een lifetime supply aan Doritos in de gangkast? Maakt QoQ subliminaal reclame om toch maar vooral al die zaadseries van TLC te kijken op tijdstippen wanneer jij het wil, zonder al die takkereclames die een programma van 40 minuten oprekken tot een vol uur? Vragen, vragen, vragen. Trouwens, de nieuwe is Hemlock Grove is uit. Goed bezig jongens.
Instant Update: Doritos trolled us all. Wegens rebels en goeie marketingmensen hebben ze QoQ de vertaling laten doen. Complete video hierrr. Zoals we al zeiden: lifetimesupply aan Doritos op QoQ-HQ. Well played.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

4 reacties

 1. Stephan Otter Beantwoorden

  Heb ik inderdaad gister ook gezien. QoQ mysterie begint !

 2. Stephan Otter Beantwoorden

  Heb ik inderdaad gister ook gezien. QoQ mysterie begint !

 3. marthijn Beantwoorden

  Ik heb de text ook gezien bij de Doritos reclame
  16-08-2013 20:22

 4. HOMOFIELEN Beantwoorden

  Dat is een teken dat HUN WIE HIER ACHTER ZITTEN VAN DIE RECLAME ……

  ZELF ILLEGAAL DOWNLOADEN , MAAR DAT MAG ZEKER VAN DIE HOMO PEDOFIELEN IN DEN HAAG ( BOM EROPPPPPP)