TIETJESNIEUWS! Al Qaida ontwikkelt ploftieten

boemAlle boobies nog aan toe. Engeland is in rep en roer. Al Qaida heeft namelijk weer een nieuw megasuperwapen om in te zetten tegen de ongelovige Engelse honden. Aangezien al die boze haatbaarden wat opvallen qua PRISM en andere opsporingsdiensten, heeft de Research & Development-tak van Al Qaida weer wat nieuws bedacht. Terwijl we hier op het vaste land gefocust zijn op ontploffende treinen (gaaaap, zo 2004) staat vliegveld Heathrow strak gespannen door de angst voor explosieve borsten. Iedere vrouw die al dan niet door moeder natuur Allah (jwz) gezegend is met een flink stel kwalitieten is verdacht. Hoofddoek + grote jetsers = alarmcode donkerrood, ok mevrouwtje kleedt u zich maar even uit, die borsten moeten we even van dichtbij bekijken. Op Heathrow zijn de wachtrijen voor het inchecken inmiddels verdubbeld wegens de 100%-controles op iedere vrouw met grotere tieten dan cup C. Echt waar, we verzinnen het niet. De scanners en mankracht schijnen niet meer toereikend te zijn. Je kunt er trouwens donder op zeggen dat die ploftieten niet alleen in Engeland blijven. Boobies zijn overal, dus het gevaar ook. Uitkijken naar die gevaarlijke dingen dus! Bewijs je land een dienst: zie je ergens een cup C of groter, bestudeer de prammen in kwestie dan zorgvuldig. Bij twijfel: voelen. Heel. Goed. Voelen. In het beste geval is er niets aan de hand en ben je een oplettende burger die zijn vaderlandslievende plicht doet, in het ergste geval ben je je hand kwijt door een tietexplosie maar ben je wel de held van de dag. Dit is de beste door veiligheidsdiensten verzonnen dreiging ooit! Mannen, te wapen! We gaan op tietenjacht.
Instant update: Oh kijk nou. In 2010 waarschuwden de Engelse geheime diensten hier ook al voor. Origineel, jongens. Al is de terreurdreiging nog zo snel, de geheime diensten recyclen  hem wel.

(Reacties onder de advertentie)



Join the Conversation

6 reacties

 1. Abdoel ahamad hijjo Beantwoorden

  الله لديه أكبر الثدي على النبي الكريم محمد مرت!

 2. Abdoel ahamad hijjo Beantwoorden

  هناك خلاف حول أصل كلمة الله. النظرية الأكثر شيوعا هو أن كلمة الله هي مستمدة من مزيج من كل وʾ الإله آل الإله، والتي تعني “إله” أو “الشخص ا وغالبا ما تبع ذلك من قبل مسلم الله تعالى، وهو ما يعني تعالى، أو حتى أكثر وغالبا ما يختصر إلى. وهذا يمكن أن في شهر ديسمبر، أصدرت حكومة ماليزيا للالكاثوليكية الأسبوعية هيرالد والكنيسة الإنجيلية، والكنيسة الإنجيلية الصباح بورنيو، وفرض حظر على كلمة “الله” لتترجم، على سبيل المثا!!!!!

 3. Abdoel ahamad hijjo Beantwoorden

  Ik hebbe zeer explosieffe tietjes allah zei met de heer!!

  1. Memmed Beantwoorden

   Allah zij met je broeder HEIL ALLAH!

  2. Allah Beantwoorden

   Ik roep alle berggorrilas voor allah te strijden tegen de muslirepen!!!! في شهر ديسمبر، أصدرت حكومة ماليزيا للالكاثوليكية الأسبوعية هيرالد والكنيسة الإنجيلية، والكنيسة الإنجيلية الصباح بورنيو، وفرض حظر على كلمة “الله” ل!!!!!

 4. Heilige profeet mohammed Beantwoorden

  Ik ben teruggekeerd op aarde!!