Muziek als foltermethode. Gat in de markt!

Mensen martelen met muziek. Veelvuldig het onderwerp van een grap. Zet op een verjaardag een plaatje op van Boy George en de ‘HOUD EENS OP’s zullen u al snel om de oren vliegen. Maar het kan echt mensen. Martelen. Met muziek. Getuige dit artikel waaruit blijkt dat Pinochet toch echt de helse gruweldictator der gruweldictators was. Stalin en de Führer himself hadden dit 30 jaar eerder niet beter kunnen doen. Of die Argentijnse dood-piloot die mensen gewoon een vliegtuig uit flikkerstraalde. U maar denken dat die martelfilm met Samuel L. Jackson erg was. Nee mensen, het kan effectiever. Een radio met de muziek van Julio Iglesias op volume ‘nu krijg je echt wel ruzie met de buren’ is blijkbaar genoeg om zelfs Barack Obama je de lanceercodes te laten geven van zijn complete nucleaire arsenaal. Maar hey! Wij zien wel wat in die methode. We sturen de AIVD met een stapeltje cd’s van Wolter Kroes naar Amerika toe met de mededeling PRISM per direct te ontmantelen, of anders. Of als we de Lubbers-kampementen 2.0 in ere herstellen gaan we straattuig folteren met Marianne Weber tot het bloed de oren uitspuit en de schoffies smekend schreeuwen of ze als-tu-blieft gewaterboard mogen worden. Mensen, dit is het moment dat u eindelijk die oude cd’s waar u zich al jaren voor schaamde dat u ze nog had uit de kast te trekken. Stop al uw cd’s van Spandau Ballet, Frans Bauer, Zanger Rinus, Modern Talking, enzovoorts in een doos, adresseer deze aan MWNW HQ en wij doen de rest. MWNW Crimefightsolutions™. Fredje Teeven, eat your heart out!Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.