De mens is een plaag die moet worden uitgeroeid

De Britse medicijngigant GlaxoSmithKline bewijst de mensheid geen dienst met het ontwikkelen van het eerste vaccin tegen malaria. Jaarlijks sterven er 660 duizend mensen aan deze door muggen overdraagbare ziekte, het merendeel kleine kinderen jonger dan vijf jaar. Dat zijn een heleboel mondjes minder te voeden in een wereld die aan hongersnood en overbevolking ten onder gaat. Lekker laten gebeuren dus. Vindt ook de wereldberoemde natuurnazi Sir David Attenborough. Hij wil zelfs de gehele ontwikkelings- en voedselhulp aan de derde wereld stopzetten en de zwaksten laten verhongeren. Zo gaat dat nu eenmaal in de natuur. In zijn ogen is de mens een plaag. En gelijk heeft hij. De mens is het ergste dat onze wereld ooit is overkomen. Ook wij geloven niet meer in solidariteit en de participatiemaatschappij. Het roer moet om. En daar gaan wij heel ver in. Wij willen alle hulp aan mensen die zichzelf niet kunnen redden beëindigen. Ja beste mensen, dus ook de hulp aan u. Tenzij u het allemaal zelf kunt bekostigen natuurlijk. Money makes the world go round. Mensen zonder geld hebben gewoon pech gehad. Geen geld = geen medische zorg, geen ondersteuning, geen hulpverlening en geen hulpmiddelen. Niets. Het bloeden stopt vanzelf een keer. Chronisch zieken die geen cent te makken hebben? Doodgaan is echt een stuk goedkoper hoor.

Het is tijd om te erkennen dat de wereld uit haves en have nots bestaat. En als mensen niks hebben, dan hebben ze ook niks. Losers. Wij zien geen enkele reden om daar verandering in aan te brengen. Integendeel, het is dé oplossing voor een heleboel van onze problemen. Armoedige nietsnutten sterven op deze manier vanzelf uit, en zelfs nog iets sneller met ons gratis sterilisatieprogramma voor langdurig werklozen. Voorkomt gegarandeerd inteelt en dat armoede van generatie op generatie overgaat. Plus plus zou de bondscoach zeggen. Voor nutteloze bejaarden is er onze geheel kosteloze wonderpil van Drion. Twee per persoon. Voor de zekerheid. Vrijwillig in te nemen na het 65ste levensjaar, gedwongen in het jaar dat u zeventig wordt. Haalt de angel uit de vergrijzing en de stijgende zorgkosten. Junks, rokers, hoeren, dak- en thuislozen, compleet gestoorden en andere randdebielen met een uitkering verstrekken wij gratis huisvesting in een container op een plekje ver van de beschaafde wereld en genoeg drank, drugs, tabak en andere zwaar verslavende middelen om de rest van hun leven in opperste gelukzaligheid door te kunnen brengen. Scheelt ons een boel overlast en criminaliteit.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Geschokt? Nee toch zeker. Het lijkt verdacht veel op het huidige kabinetsbeleid. En dacht u nou echt dat het GlaxoSmithKline om het redden van die zielige kleine kindertjes gaat? Laat ons niet lachen. Dat is pas cynisme. In de farmaceutische industrie gaat alleen de zon voor niets op. Geld, geld en nog eens geld. Dat zijn de drie belangrijkste factoren waar in de pillenwereld om draait. Het enige dat wij van hen vragen is een beetje menslievendheid, door  gewoon geen geld, tijd en energie meer te steken in medicijnen en vaccins voor mensen die het toch niet kunnen betalen. Verbeter de wereld, laat de mensheid langzaam uitsterven. Eerst de armen, daarna zien we wel weer.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

2 reacties

 1. inlog Beantwoorden

  Ik dacht eerst dat dit een stuk van Hitler’s programma uit de 20 er jaren was,maar het blijkt van onze huidige regering af te komen en dat zonder dat de PVV meedoet.

  1. Sonja Beantwoorden

   Ik ben er wel mee eens dat er mensen moeten uit geroeid worden.

   En dat zijn : Alle bedorven slechte mensen , moordenaars,verkrachters mensen die dieren mishandelen of vermoorden ,slaven handel,kinder porno.
   Geweldadige mensen, ga zo maar door.

   Noem het een ziekte of een stoornis deze mensen zijn het niet waard om te leven.
   1 daad is al te veel. het gaat maar door en door .

   Dan heb je nog de gewone mens die net doen als of ze goed zijn maar het zijn hypocrieten, egoisten,afgunst,jaloerzigheid dat is ook een ziekte.

   Meer dan de helft van de bevolking is gewoon rot.

   Laat die arme mensen met rust ,daar zit meer goeds tussen dan alle rijke stinkers bij elkaar.

   Wil je iets goeds doen pak dan de misdaad aan dat is de plaag .
   Dan hebben we meer ruimte ,iedereen is gelukkiger en veilliger.

   En de agenten mogen voor mij ook gaan,daar heb je ook geen zak aan.
   Daar moet dan iets anders in de plaats komen. die echt de criminaliteit opruimd voor mij part dumpen ze die in de zee kunnen ze de haaien ook blij maken.

   Met minder geld vald wel mee te leven dat is het grootste probleem niet.
   Maar hoe slechten mensen alles verzieken en katpot maken wat mooi is dat is wel het grootste probleem die er is….