CEO ontslaat 45 man wegens crisis en koopt de volgende dag een nieuwe Ferrari van 215k

Hallo heren kapitalisten, CEO’s en andere hoge hotemetoten! Heeft u ook altijd zo’n last van een te drukke werkvloer? Al die vervelende plebs die u alleen maar voor uw voeten lopen? Kunt u niet snel genoeg van uw parkeerplaats af zoeven in uw Bentley? Vrees niet vrinden! Onze kameraad Trevor Modell weet wel raad met deze netelige kwestie! Gewoon 45 man eruit donderen en de volgende dag met een Ferrari 458 Italia van 215.000 euro de parkeerplaats op komen rijden. Wat een machtige kerel! Het is gelijk wat rustiger op de werkvloer waardoor dat klootjesvolk niet meer over uw kekke schoenen kan struikelen en je hebt er een leuk nieuw speeltje bij. Twee vliegen in één klap. Leve Trevor Modell!

Weet je wat Trevor’s bedrijf Lister Petter de vakbond vertelde? Dat er geen extra geld was voor de werknemers. Dat heeft die Trevor maar mooi geflikt vrinden! Die achterlijke vakbond om de tuin leiden en dan een dag later in je super strakke bolide langs die paupers rollen. Machtig mooi mannen! Sommige sloebers waren zelfs hun laatste spulletjes aan het uitruimen! MWAHAHA! Het zal ze leren om meer loon te vragen. Dat is 10-0 voor de kapitalisten tegen de arbeiders. Deze klassenoorlog winnen we met gemak boys, nog voor die sukkelige arbeiders door hebben dat hij al lang gaande is!

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation