Video: agenten slaan zonder reden schizofrene dakloze dood en komen er mee weg

20
55

Heugelijk nieuws voor de mannen en vrouwen in het blauw. Het blijkt maar eens te meer dat je gewoon weg kan komen met moord als je een platte pet op hebt. Zelfs als de mishandeling met dood als gevolg op beeld is vastgelegd komen agenten er gewoon mee weg. De Amerikaanse agenten Manuel Ramos en Jay Cicinelli werden vrijgesproken van zowel doodslag als gebruik van buitensporig  geweld tegen Thomas Kelly. Als u bovenstaande foto ziet vraagt u zich misschien ook af hoe het mogelijk is dat deze heren niet minimaal berecht zijn voor het gebruiken van buitensporig geweld, want vijf dagen daarna stierf Thomas Kelly aan zijn verwondingen.

Blijkbaar is zes keer iemand in het gezicht taseren en tot bloedpulp slaan niet buitensporig. Waarschijnlijk krijgen de politieagenten naast hun politiepenning en dienstpistool ook een licence to kill. Of je nu Rishi Chandrikasing, Michael Koomen of Thomas Kelly heet, als je de verkeerde agent tegenkomt kan gewoon straffeloos gedood worden. Af en toe loopt een agressieve agent eens tegen de lamp paal maar over het algemeen is gerechtigheid voor de nabestaande ver te zoeken. Volgens de jury was niet vast te stellen dat de agenten de intentie hadden om Thomas Kelly te doden maar waarom de agenten ook vrij werden gesproken van buitensporig geweld is onbegrijpelijk. Dus de volgende keer als de politie uw wietplantje in beslag komt nemen adviseren wij u om gewoon mee te werken.

20 REACTIES

 1. Ok, bovenstaande, als het zo gebeurd is. is totaal niet goed te keuren. Maar, helaas weet ik ook dat dingen “in de pers” soms totaal anders gepubliceerd worden dan dat ze gegaan zijn. En daarnaast, dat gegeneraliseer van de media (of degene die dingen publiceert) klopt natuurlijk ook niet. Als mijn bakker asbestvezels in zijn brood heeft, zijn dan alle bakkers ineens slecht? Als politieagenten zoiets doen, wat, nogmaals, als het zo gebeurd is, zeer afkeurenswaardig is en vervolgd zou moeten worden, zijn dan ineens alle agenten slecht? Of is dit, voor de publicist, een beetje “huilen met de wolven in het bos”? Doe maar lekker katten op de politie, doe maar lekker afgeven op die gasten, want ik weet dat ik daarmee scoor. En dan ben ik dadelijk het beste jongetje van de klas…..Nee, dit is geen professionele houding.
  In mijn ogen was het bericht beter geweest als iig de eerste drie (stemmingmakende) regels weg waren gelaten. Dan had de schrijver dezes mijn respect gekregen. Nu heb ik meelij met hem…..

  • Het is juist door coplovers als Wim dat die killercops er mee weg komen.. Wat die smeerlappen ook doen, fanboys als Wim lullen het goed. Vies kereltje ben je Wim.

  • Er zijn kennelijk veel mensen die alles goedkeuren wat de politie doet. Zelf durven ze niet maar door zich in de misdaden van de politie in te leven komen ze toch aan hun trekken. Zoiets als voyeurisme.

  • Beste Wim (of moet ik zeggen: beste vriend?),
   Buitengewoon sneu dat je juist dit artikel kiest om je ongenoegen over eventueel onterechte negatieve gevoelens jegens de politie te uiten. Wellicht was het beter geweest hiervoor een artikel uit te kiezen waar dat wat gepaster geweest zou zijn. Er is iemand doodgeslagen, onterecht, en jij uit je ongenoegen over de schrijfstijl van een blogger? Denk je dat dat helpt tegen negatieve gevoelens (die vaak echt wel ergens vandaan komen)?
   Het zou jou en de organisatie waarvoor je nu werkt (en in het verleden gewerkt hebt) sieren als je wat meer in staat zou zijn tot gezonde zelfreflectie. Ja, er wordt wel eens onterecht gevloekt en getierd op de politie; in deze is dat echter geheel terecht. LUL!
   Dit verhaal en jouw reactie daarop zijn wederom walgelijke vertoningen en tonen enkel en alleen het gevaar van tunnelvisie. Ik zou het een regelrechte schande vinden als jij een positie bij de Nationale Politie gekregen hebt. Bij wie heb je hiervoor nu weer likkielik gedaan?

  • Tuurlijk Ton de drie regeltjes zijn afschuwelijk maar de moord is ok. ‘Mensen’ zoals jij zijn precies hetzelfde als die die in 40-45 huis hebben gehouden, om later te huilen dat ze het niet gewusst haben. Gadver.

 2. Het is inderdaad waar, zelfs met moord komt de politie wel weg. Rishi werd geconfronteerd met drie gestapo’s met getrokken revolvers. Hij raakte in paniek en rende weg. Zeer begrijpelijk, vooral voor een allochtoon, want het barbaarse gedrag van de politie tegen allochtonen is algemeen bekend. Dat hij toch een vluchteling gedood heeft is niks minder dan moord. ‘Hij voelde zich bedreigd’. als Rishi stilgestaan en zich omgekeerd was zou dat nog te begriijpen zijn, maar alleen Lucky Luke kan hardlopend trefzeker achteruit schieten. Zelfs een rechter moet dit kunnen begrijpen, maar de rechtszaak was een farce omdat de uitkomst tevoren reeds vaststond. Maar zo wordt geprobeerd het imago van de onpartijdige rechtspraak te vestigen. Voor de imbecielen die het geloven. Het insuline meisje in de hema heeft geluk gehad. De agent had ook kunnen schieten toen zij een injectiespuit liet zien. Vrijspraak verzekerd, hij voelde zich bedereigd. Nu stelde hij zich tevreden met een beledigende opmerkinmg dat ‘het een truc was om vrijgelaten te worden, alle allochtonen doen dat’. NL is een kloteland geworden met een schietgrage politie en een justitie die hen nooit veroordeelt.

 3. @Schlebaum, hou je fantasie een beetje in bedwang, belachelijk die opmerking over dat meisje in de Hema. Wat betreft het optreden naar allochtonen, kijk eens naar wegmisbruikers, die licht-getinte vriendjes van jou hebben ook altijd de grootste bek en het meest irritante bloedzuigende gedrag naar de politie toe. Ik sta er altijd versteld van hoe de politie dan nog kalm blijft, ik had ze allang een doodsklap verkocht met mijn gummiknuppel.

  • Jij had ze ‘allang een doodsklap verkocht met je gummiknuppel’. Met deze mentaliteit ben je uitstekend geschikt voor de politie. Misschien ben je daar afgewezen? Word dan parkeerwachter, dan kan je politieagentje spelen. Je zegt overigens ongeveer hetzelfde als Hero Brinkman in een interview in de Volkskrant in 2010. (“Ik ken geen beter genoegendan dat tuig mewt mijn gummilat te slaan als ze voor me op straat liggen. En het is volledig wettig.”) Dat was voordat hij van de PVV af was en zelf probeerde Wildertje te spelen. Samen met dat hoertje van hem.

 4. Wat de Thomas Kelly betreft, RIP man. Vreselijk dat de enorme stress, ellende en levensgevaarlijke toestanden die de politie daar dagelijks meemaakt, in de hel die Amerika heet (nog even en ons land is net zo rot,) dit soort vreselijke situaties veroorzaakt waarbij mensen zelfs het leven laten door extreem en onnodig geweld.
  Crack, meth, angel dust, bath salts en wat voor teringzooi ze meer gebruiken, daar wordt je geen lieverdje van maar een gevaarlijke gek en daar hebben zij met grote regelmaat mee te maken.
  Deze agenten zullen er echt niet trots op zijn en moeten hier de rest van hun leven mee leven. Ik praat niets goed, maar de beste stuurlui staan aan wal gaat heel goed op in dit geval.

  • ‘Deze agenten zullen er echt niet trots op zijn en moeten hier de rest van hun leven mee leven’. Laat me niet lachen, ze amuseerden zich rot. Heb je het oorspronkelijk artikel gelezen in de Washington Post? Een van de agenten was zo hoffelijk zijn vrouwelijke collega een knuppel aan te bieden zodat zij ook haar gang kon gaan. Het verschil tussen gewelddadige criminelen en de politie is dat zij aan verschillende kanten van de wet staan.

   • @Schlemiel, jij hoeft mij geen advies te geven over wat ik zou kunnen worden. Wel zou ik graag tijdens mijn (door jou aanbevolen) werk, iemand met zo’n grote waffel als dat jij hebt, graag kennis laten maken met mijn knuppel. Of nog beter met mijn taser. Heerlijk lijkt me dat.
    En nooit, maar dan ook nooit gebruik maken van de diensten van de politie hè!

  • Die kan me niet helpen. Ik ben onverbeterlijk, ik wil heel graag schlemielen en tuig met een gummiknuppel meppen. Daar vragen ze volgens mij ook om. Mijn ware aard heb ik ook nooit getracht te verbergen, ik ben heel open.

   • Je hebt alle verschijnselen van een psychopaat. Je beschrijft precies de symptomen.
    De nazibeulen in de concentratiekampen hadden dat ook, een ziekelijke drift om mensen te mishandelen, vooral als zij zich niet verdedigen konden. Als je iemand treft die jou aankan dan schijt je in je broek, en als je zelf mishandeld wordt ga je janken bij de politie. Je verbergt ja achter en schuilnaam, ik niet, ik ben niet bang om voor mijn mening uit te komen. Ik begin te denken dat jij of zelf een gefrustreerde politieagent bent, of een ziekelijke fantast met grootheids wanen. Nogmaals, raadpleeg een psychiater.

    • Zoals ik eerder adviseerde: hou die op hol geslagen fantasie van je een beetje in bedwang en maak je niet zo kwaad. Slecht voor je gezondheid, opgefokt standje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here