Jihadist Khalid K. uit Almere poseert met afgehakt hoofd

Kijk nou. Dat is dus wat er gebeurt in Syrië. Ben je het niet met de jihadisten eens, dan ga je dood en wordt je kop er afgehakt (klik voor de foto) door een iets te dikke patat-jihadist uit Nederland. Uit Almere om precies te zijn. Khalid K. is zijn naam en dit afgehakte hoofd zorgt voor zijn faam. Heeft Harald Doornbos ontdekt. Bent u er nu eindelijk wél van overtuigd dat dit soort gasten (als ze ooit terugkomen – en we hopen eerlijk gezegd van niet), zoals de AIVD dat zo eufemistisch noemt, oorlogstrauma’s met zich meeneemt? Nou, oorlogtrauma’s our ass. Dit is volkomen gebrainwashed en gestoord. Net zo idioot als die Belgische hakbars. Khalid heeft overigens in 2011 al eens twee weken vastgezeten wegens verdenkingen van terrorisme. Met de kennis van nu kunnen we in ieder geval zeggen dat die verdenking terecht was. Leuk feitje: deze jihadist werd dus nog tot vrij recent gefinancierd door de Nederlandse staat, qua uitkering. Kan gewoon, in Nederland.

 Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.