Jihadist Khalid K. uit Almere poseert met afgehakt hoofd

Kijk nou. Dat is dus wat er gebeurt in Syrië. Ben je het niet met de jihadisten eens, dan ga je dood en wordt je kop er afgehakt (klik voor de foto) door een iets te dikke patat-jihadist uit Nederland. Uit Almere om precies te zijn. Khalid K. is zijn naam en dit afgehakte hoofd zorgt voor zijn faam. Heeft Harald Doornbos ontdekt. Bent u er nu eindelijk wél van overtuigd dat dit soort gasten (als ze ooit terugkomen – en we hopen eerlijk gezegd van niet), zoals de AIVD dat zo eufemistisch noemt, oorlogstrauma’s met zich meeneemt? Nou, oorlogtrauma’s our ass. Dit is volkomen gebrainwashed en gestoord. Net zo idioot als die Belgische hakbars. Khalid heeft overigens in 2011 al eens twee weken vastgezeten wegens verdenkingen van terrorisme. Met de kennis van nu kunnen we in ieder geval zeggen dat die verdenking terecht was. Leuk feitje: deze jihadist werd dus nog tot vrij recent gefinancierd door de Nederlandse staat, qua uitkering. Kan gewoon, in Nederland.

 

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

6 reacties

  1. Bolo Beantwoorden

    nee nee maak je geen zorgen, wanneer er onverhoopt wat van die koppensnellers terug komen naar Nederland dan gaan ze gewoon weer netjes in de rij staan bij de sociale dienst juist alsof der niks is gebeurd …………………..

  2. moeder Beantwoorden

    Als alle mannen van de wereld eens wisten wat vrouwen, moeders, wordt aangedaan. Zowel daders als slachtoffers… Ik benijd ze niet…

  3. Ikke Beantwoorden

    Voor dat soort lieden heb ik dus de beste jaren van mijn leven verplicht sociale premies afgedragen,sorry,ik doe het niet meer,ik word hier misselijk van,en dan worden deze zieke geesten nog met wapens ondersteund door het westen??
    Aan die wapens moet ik dan ook nog via allerhande belastingen meebetalen.
    En nog worden zulke idioten met thee en een koekje onthaald door linkse zweefkezen.

  4. dico Beantwoorden

    ‘jihadist gefinancierd door de nederlandse staat’, wacht even. Mensen worden niet gefinancierd om hun jihadisme, maar om werkloosheid. Niet om dit feit goed te praten, maar de ‘patat-racisten’ komen er wel weer erg makkelijk van af. De slachtingen in syrië zijn mensonterend, maar beide strijdende kampen hebben wel een helder idealbeeld voor ogen, en durven hier onder alle omstandigheden voor uit te komen.
    Nou kunnen blondies moraalridders daar wel commentaar op hebben, maar verder dan op internet huilen over die stoute moslims en uitkeringen trekken zijn onze redders des vaderland nog niet gekomen, misschien maar eens een workshop assertiviteit in syrie bijwonen ?

  5. Ikke Beantwoorden

    Nee Dico,wij zijn nooit moraalridders geweest,linkse lummels waren de moraalridders,door zo een lummel is Pim Fortuin vermoord,voor de moraal weetjewel en deze moslim,die een normale werkgever nooit zal aannemen is niet voor niets werkeloos,als ik in een soepjurk met een baard rond ga lopen en alla akbar ga roepen wanneer iemand vermoord word dan krijg ik hier ook geen werk.
    Maar fijn,hij heeft zijn plekje gevonden,moorden om zijn moraal hoog te houden.
    Ga maar lekker voort met dit soort lieden te verdedigen en mensen die van ellende op Wilders stemmen blondies moraalridders te noemen.
    En die workshop heb ik al gehad,in Pakistan,Nigeria en nog wat van dat soort ellende.
    Je weet echt niet waarover je lult man.

    1. dico Beantwoorden

      De linkse hoek valt zeker dergelijk gedrag te verwijten, maar om te zeggen dat de rechtse hoek ‘nooit’ de moraalridder is vind ik toch wel overdreven. Net zoals de PVDA hebben ook de VVD en PVV hele strikte ideeën over hoe we met bepaalde mensen om dienen te gaan, hoewel deze visies wel mijlenver uit elkaar liggen. Fortuin is vermoord door een linkse dierenrechtenactivist om politieke redenen, maar dit is een even geldig argument tegen links idealisme als Breiviks moorden tegen rechts idealisme. Neem van mij aan dat Fortuins moord ook links Nederland (ook mij) geschokt heeft, maar hiermee sluit je de moralistische trekjes bij de rechterflank niet uit.
      Het feit dat deze man een uitkering had geeft aan dat hij ooit gewerkt heeft in Nederland, anders zou hij daar namelijk niet voor in aanmerking gekomen zijn. Daarnaast is hij pas ná zijn werk gaan soepjurken, dus misschien heeft hij zijn baan wel opgezegd om in syrië te gaan vechten ? Ik probeer niet het afhakken van andermans hoofd te bagetaliseren, maar ik denk dat het geen kwaad kan om de zaak in een breder perspectief te bekijken.